Problémy se spaním

63
30.11.06 17:26

spani

Ahoj, kamaradka ma 20 mesicniho chlapecka a ma problem s jeho spankem… Budiva se co hodinu, chce pit kakao, a vyzaduje pozornost maminky… Byva taky casto nemocny… Caj odmita i manzelovu pritomnost… Potrebuje poradit jestli je to fixaci na maminku nebo zda existuje nejaka metoda nebo prostredek na klidny spanek… Nebo jestli nepomuze zmena postylky na vetsi postel… My takovy problem nemame tak ji nedokazu poradit… Budu rada za kazdou informaci…
Hodne zdravicka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2114
30.11.06 19:32

Fixace tam asi nějaká bude když tátu nechce. Metod na odstanění bude víc, já sem tedy používala vždy metodu vyřvávací. Taky se prodává myslím sirup „Sedalia“ je to homeopatikum na „zklidnění“. Myslím že by změna postele v tomdle případě nepomohla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25182
30.11.06 20:34

Ahoj, u nás je to stejné. Máme 20měsíčního kluka. V noci se budí každou druhou hodinu, chce UM nebo vodu. Kolem půlnoci se stěhuje k nám do postele. Tátu nechce, chce jen mě. Vyřvávací metodu jsem zkusila, bylo to ještě horší. Měl z toho trauma, už když šel spát. Já si říkám, vydržet, vydržet.
Mava z Jarňulek2005

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
691
30.11.06 21:31

Tak presne tohle jsme resili s nasim prdolkou, ale u nas to bylo zpusobene kojenim - malej byl schopnej 5× se za noc vzbudit, na minutu se prisat a hned zase spal, ale beda, kdyz jsem mu prso odeprela. Nakonec jsme to vyresili mym odjezdem na 2 dny (staral se o nej manzel) a od te doby se to zacalo zlepsovat, ted po 3 tydnech usne bez kojeni a noseni, ale jsem u neho (a spi v nasi posteli) a bud mu potichu zpivam nebo neco povidam. Budit se prestal uplne, tahem spi treba 9 hodin, tak se nam ohromne ulevilo. Myslim si, ze taky pomohlo, ze jsme mu misto MM nic jineho nenabizeli, kdyz se vzbudil a brecel, tak jsme ho nosili v naruci, pripadne houpali na balonu, ale napit proste nedostal. Asi bych jako prvni krok odbourala to piti.

JANDULKA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
1.12.06 01:59

Asi by som sa tiez snazila odburat to pitie. Okrem toho, kakao je navykove (cokolada sa vyraba z kakaa).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
3.1.13 21:38

Spaní!!!Pomoc!!!

Ahoj všichni kdo mi můžou poradit,
mám skoro ročního chlapečka, už od jeho narození bojujeme se spaním. Jedině kdy usne je houpáním v ruce nebo v kočárku. Pak celou noc sebou mrská, převrací se a cestuje po postýlce a já každou půl hodinu vstávám ho přikrývat a dávat mu dudlík. Když má dobrou noc tak ho to nevzbudí a spí 7 hod. v kuse ale pak se vzbudí a je vyspalý a musíme si 2 hodiny hrát a pak zase pul hod houpat aby usnul.Je to už skoro rok, jsem vyčerpaná, záda mám namožená, má už 11 kg. Nikam nemůžeme s přítelem jít, nikdo homoc nechce hlídat, protože se často v noci budí a pak vyžaduje jen mě. Sním o tom, že ho jednou položím a on pochopí, že se spí když se leží a nepochoduje se, jinak prostě neusne. Bohužel, on jakomile ho položím do postýlky si stoupne a brečí jak o život… Co s tím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
607
3.1.13 22:07

Já bych ho stokrát položila, klidně mluvila nebo zpívala a hladila třeba na hlavičce. A stále opakovat-stoupne si, položit, hladit, zpívat. A hlavně vydržet. Může to trvat týden nebo měsíc, ale za zkoušku to stojí. My ted řešíme zase jiný problém-koupili jsme už větší postýlku s malou zábranou a malý z ní vylézá. Takže jsem u něho, hladím ho a prostě pak usne. Také doufám, že pochopí, že se z postele nevylézá a postel znamená spánek :-) jinak v postýlce usínal krásně-ale to neměl tu možnost vylézt, no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
941
4.1.13 08:03

Ahoj, hele tohle znám, taky byla často vzhůru a třeba 2hodky se dívala na telku.co můžu doporučit před spaním madunku, při usínání večer nechat at usne sám, prostě ho nechat poplakat, on ví že pokaždé k němu přijdeš a vyhraje! musíš vydržet, já to takhle praktikovala u mladší a pomohlo to, zkus tu medunku před spaním, třeba to bude mít nějaký uspěch, ale rozhodně bych ho nechovala v roce a nehoupala na rukách. nebo zkusit lehnout s ním, dělat že spíš, nekomunikovat s ním, prostě dělat že spíš a až usne, odejít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
4.1.13 20:37

Jojo, bylinky dávám před spaním na zklidnění, máme nějaký čaj přímo na spaní. DOktorka mi dala i sedativa, to když se budil tak stokrát za noc a já už padala a omdlévala za chůze, nikdy jsem mu je ale nedala, věřím že se to uklidní. Byli jsme s ním i na neurologii, vše v pořádku, je prý jen hyperaktivní. Mám prý vydržet. Četla jsem knížku Každé dítě může dobře spát, zkusím tedy ten kontrolovatelný pláč, chodit k němu po 3 - 5 -7 -9 atd minutách. Jenže se tohle dá dělat jen s cela zdravm dítětem a nám pořád něco je. Bud mu rusou zuby, nebo je nachlazený, ted máme napr salmonelozu a do toho ho postihla strevní vyroza, takze kdyz se uzdravi, tipuju že zas prijdou zuby :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí