Spani a curani

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
324
2.5.06 16:02

Amálku vysazujeme od osmi měsíců a z nočníku měla trauma jen v horečkách, jinak udělá, co má nachystaný. Po narození Boříka jsem jí místo látkovek začala dávat pampersky, pak se jí nelíbily, tak dostala kalhotky a asi týden byla v pohodě, říkala si sama. Pak onemocněla a dali jsme zase pampersku.
Od začátku dubna, jsem jí dala kalhotky i na ven, čůrá v pohodě, baví ji to. V noci byla suchá dřív než ve dne, dneska na noc nedostane nic. Když potřebuje, zavolá si i ze spaní.
Plínku dávám na delší procházky a do auta, pro jistotu a abych nemusela brát náhradní oblečko. Zatím byla suchá.
S Boříkem provozujeme bezplenkovou metodu, takže chodí taky na nočník a jinak má látkovky, do auta pampers.
Tož tak u nás.
Máme kamarádku, která má holčičku přes 2r, nechce nic, neudělá nic, neřekne nic… ale zato krásně, zřetelně, gramaticky dobře mluví… o tom si my, můžeme nechat zdát..
takže, žádnou paniku, to přijde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2114
2.5.06 16:33

Ahoj, já bych to zkusila hned. Já sem starší dceru (7l) budila na nočník než sem šla spát já.

Gio: to je individuální. Ale pokud má vetšinou ráno suchou plínku děte do toho, nehody určo ňáký budou stejně jako u nás.

U nás se v noci plínkovalo do 3l.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
4.5.06 17:47

Ahojky.
Já jsem Honzíka posazovala asi po 30minutách a moc se mu sedět nechtělo,tak jsem mu vždycky půjčila mobil a pustila mu písničky.To se mu hrozně líbilo a vydržel tak bez problému sedět i 20minut.Někdy se vyčural jindy ne.A pak zničeho nic začal chodit a sedat si sám.Je to měsíc,co tak sám chodí a do nočníku i kaká a má z toho radost.Takže přes den je úplně bez plín a na spaní po obědě,v noci a když jdeme ven mu ji vždycky dám.Dnes po poledním spaní jsem si ale všimla,že ji měl skoro suchou,tak přemýšlým,že to risknu a zkusím ho nechat naholo.No to su fakt zvědavá,jestli to vydrží nebo bude nehoda :wink:.Teď na léto se chystám,že budem chodit i ven bez plíny a naučím ho čurat ke stromečkům a na kamínky… :lol:
 Katka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect