Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Je to v pohodě ona si zvykne. Asi ji to vzbudí proste jak se přetočí no a potom se snaží dělat to co běžně dělá na bříšku. Dej tomu ještě čas třeba pak bude spát dál. Ja jsem se zase s prvním bála že se přetočí a udusí a tak jsem se furt budila a kontrolovala jak spi no byla jsem blba nikdo se neudusil ty děti už tak nějak vědí.😂
@Anicka776 píše: Více
Teď v létě spí ve spacím pytli? Vždytˇjí musí být vedro. Proč jí nenecháš aby se otočila? Píšeš že brečí když jí přetočíš, tak to nedělej ![]()
@arinecka píše: Více
Také si říkám je opravdu teplo… jestli ji nebudí třeba to že ji je vedro a snaží se odkopat až se přetočí a stejně to nejde tak dostane vztek a pak neusne
Teď v létě je v noci 15 stupňů, doma máme v noci 20 stupňů sotva, máme otevřené okno, proč by neměla spát v pytli? Je jí 10 měsíců. Žádná vedra nejsou. My jsme normálně přikrytí dekou, ty spíš bez?
@ZuzaM píše: Více
Taky se prikreju, ale mam vystrceny nohy a ruce. Urcite nespim zachumlana az po usi.
Muze ji byt taky neprijemne, ze se nemuze pohodlne otocit a lehnout si jak chce. Kdo vi ![]()
Tak deka je jiná věc vyndáš nohu odkopneš se…. Nevidím důvod proč by nemohli zkusit deku proste ji ten pytel na spaní muze vadit. Můj malej se taky odkope když mu je teplo. V tom pytli jak říkáte spal jednou teď v létě a byl zapařenej a taky se vzbudil teplem takže tak.
V pytli není zachumlaná po uši. Je obvykle bez rukávů. A jak píše autorka, je slabý.
@Jiřina a píše: Více
Moje dítě spalo v pytli spokojeně do 3 let, každé dítě je jiné a vyhovuje mu něco jiného. Momentálně žádné vedro v noci není, chápala bych, že je mu vedro, kdyby byly tropické noci a to fakt nejsou.
Vím jak vypadá spací pytel pro děti
Prostě jí asi vadí, že se nemůže odkopat a přetočit jak potřebuje.
Tak něco je špatně. Je třeba zkusit nějakou změnu, buď to pomůže nebo ne. Přivazovat ji asi nebude.
Přesně tak, mě spí všechny tři děti od mimin odkopany, když je zajryju tak to je na 10 vteřin. Zvlášť teď v létě.
@JancaS84 píše: Více
U nás to stejný, ty spací pytle pro děti jsou fajn, ale ne každé dítě to snese. Moje dcera ho taky chvilku měla, ale když jí bylo teplo nebo se prostě chtěla rozplácnout, tak z něj vylezla. Představa, že bych za celou noc nemohla vystrčit nohu je úplně děsivá ![]()
@Anonymní píše: Více
Klidně to zkus, ale je otázka, jestli se budí protože je jí horko nebo se prostě budí jako každé jiné dítě. Pochopila jsem, že neřve, protože je jí horko, nemůže se odkopat, nemůže se převrátit, ale řve když jí uspáváš, protože asi nechce spát.