Spaní a přetáčení v postýlce

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
821
9.8.25 16:25
@Anicka776 píše: Více

Co ti tady má kdo radit když si nechceš nechat poradit. Všechno akorát bojkotuješ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16179
9.8.25 16:30

A co chceš teda číst, když je každá rada blbost a dělat to nebudeš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.8.25 16:31
@Anonymní píše: Více

A tobě přijde, že chce nějaké řešení? Na vše riká ne. Ty vtipy přišly až poté co pro ni jediné řešení je udržet ji na zádech. Což jaksi nejde a za chvíli ji bude v postýlce stát.
Mně taky spaly děti na břiše, jak tu někdo spal i s kolínky pod sebou, prdylkoul nahoru. Měla jsem tendence ho rovnat, ale nechtěl.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.8.25 16:48

Protože tady lidi hází totální kraviny beze smyslu, jako kdyby nečetli její příspěvek. Ono napsat jasně, kde je problém, a pak poslouchat úplně nesouvisejí kraviny, je dost frustrující. Ona se ptá na ty záda ne proto, že by měla primárně problém s tou polohou, s tou polohou má problém její dítě, které se do ní obrací automaticky a přitom mu to na spánek nevyhovuje.
Je to hned v prvním příspěvku a i ty jsi to naprosto pominula.
Uvědomuješ si, jak frustrující musí být, když tu někdo napíše, jestli existuje nějaké řešení, když dítěti nevyhovuje na spaní poloha na břiše a přitom by spát chtělo a ty napíšeš, že tobě dítě na břiše spalo, že je to normální.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.8.25 16:55

Jenže dítěti může vadit ten pytel, že se v něm nepřetočí zpět. Ty děti se prostě těmi vývojovými milníky mění, jednak jim to mění spánek a pak to chtějí trénovat. Je potřeba to akceptovat a zkoušet, co jiného pomůže. Určitě to nebude držet ji na zádech obloženou polštáři.

• Citovat
  • Upravit
41785
9.8.25 16:59

Ale ona brečí až když ji přetočí zpět na záda. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.8.25 17:12

@Anicka776 to si myslíš ty, ale oba může mít jiný názor :roll: mně teda přijde už na pytel velká, to jsem používala max chvíli po zavinovacce u první, ale v 6mesicich lezla a stavěla se, tak už jsem ji do toho nedávala…a 10m miminko fakt nemusí spát celou noc, chce se kojit, mléko, pomazlit…

• Citovat
  • Upravit
71
9.8.25 17:54
@Dahlia0409 píše: Více

Jasne tak asi začnu svazovat ne?🤦🏽‍♀️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35540
9.8.25 17:58

Ty jsi chtěla radu jak dítěti zabránit se přirozeně otočit na břicho. Co jsme ti navrhly, tak jsi všechno smetla ze stolu aniž by si to vyzkoušela, tak si prostě 1× za noc znovu uspíš dítě, což je v 10 měsících i tak luxus. Co máme říkat my co jsme vstávali každý 2-3 hodiny na kojení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Eva2610
9.8.25 18:19

Hele, můj syn spal v zavinovacce do pěti měsíců a pak, že dne na den, mu to za lo vadit. A od té doby nesnese nic. To, že byla doteď zvyklá, nic neznamená. Ale když nechceš nic zkusit, tak prostě čekej, že se to vyřeší samo, no.

• Citovat
  • Upravit
16179
9.8.25 20:37

Ne, proč prostě odmítáš zkusit nedat ten spacák :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16179
9.8.25 20:38
@JancaS84 píše: Více