Od kdy by mělo dítě spát samo v pokojíčku?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4962
7.3.20 21:22

Syn má 6 let a spí s námi. Dřív v noci přišel, dneska už usína u nás. Do patnácti tam snad nebude. Ale až odroste dcera z postýlky, tak už se asi nevejdeme :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
459
7.3.20 21:23

@Terka Protivinská
To chápu. ;) Nevím tedy kolik je vašemu mimču ale spinkání v pokojíčku dle mého názoru je nejlepší co nejdříve. Miminko si snadno zvykne a bere to jako sve útočiště ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.3.20 21:24

@Tynulda má 14mesicu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.3.20 21:25

@PaníKadrnožková ty mě desis :mrgreen: máme to stejně, dceři bude pět. a to jsem si říkala, že bych šla s dcerou do 3+1 až půjde do školy, aby měla svůj pokojík a já svou ložnici, ale asi to bude zbytečně :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
459
7.3.20 21:26

@Terka Protivinská
Tak pokud neublinkává, tak bych řekla, že je ten správný čas 😊 Pro mě to byl tedy ze začátku docela šok, že ho nemám u sebe, ale za pár dní už jsem si zvykla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1439
7.3.20 21:32

Ke druhym narozenim dostalo ditko vybaveny vlastní pokojicek. Do detske postylky uz se dal neveslo.. Ale neobešel se presun bez pláče, kdyby to šlo, nechala bych si ho v loznici dele.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68965
7.3.20 21:39

První dítko v 15 m a pohoda. Druhé má 13 m a zatím to nevidím ani omylem, kolem půlnoci se nám nasáčkuje do postele a spokojeně dospáváme všichni tři spolu. První dítě potřebovalo svůj prostor, druhé je kontaktnější. Takže bych to udělala, jak to nejlíp sedne vám, univerzální návod neexistuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.3.20 21:50

@Tynulda no právě taky sem zvědavá jak to bude semnou. Já se procitnu ikdyz jen pohne rukou. Ale snad se už vyspím. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
7.3.20 23:16
@Terka Protivinská píše:
Maminky od kolika jste dali mrňouse do pokojíčku?

5,5m. S ni neslo spat v jedne mistnosti. Po presunuti jsem se poprve za cca rok vyspala jako tak (nemohla jsem spat ani v tehotenstvi a tlacila pred sebou masivni spankovy deficit).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
7.3.20 23:20

@Tynulda taky jsem se obavala ty zmeny. Manzel si to vice mene vynutil, kvuli me teda. On to ve spanku az tak neslysel, ja ano. Kazde zasustnuti me budilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
459
8.3.20 08:46

@Terka Protivinská @warita
Vážně od té doby co je prcek u sebe máme všichni klid. A hlavně nás partnerský zivot už je také o dost lepší :lol: ;)
Náš malej snad ani nezaregistroval, že je sám v pokoji když jsme ho poprvé přendali. Byla to pro něj noc jako každá jiná. Měla jsem strach, že tam bude plakat ale ani nepipnul. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2550
8.3.20 15:03

@Terka Protivinská tak on spal ve své postýlce, akorát je velký a už potřeboval velkou postel. Je ale pravda, že máme všichni tvrdé spaní a syn se nevzbudil ani když přibyl bráška a občas v noci plakal. A ani mladší se nebudí, pokud je klasický hluk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí