Spánkové apnoe u ročního

1281
6.2.17 08:57

Spánkové apnoe

Maminky máte někdo s podobnou záležitostí? Mám ročního syna a používáme nanny. Poprvé koukala v jeho půl roce. Musela jsem s ním zatřást, byl tam vidět nádech po zatreseni. Byli jsme poslání na kardiologii a vše v pořádku. Do roka pípal ještě několikrát. Vždy třeba měsíc klid a pak sr např. během týdne ozval dvakrát. Teď jsem v roce byli opět na kontrole s tím, že teď to nehouka a ejhle najednou tři noci po sobě. Monitor řve a malého to nevzbudí. Desky máme po celé postýlce vždy leží krásně uprostřed. Může mít delší prodlevy v dechu? Má někdo zkušenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
6.2.17 09:34

Mám zkušenost. Synovi houkala Nanny vždy 1-2× do měsíce opakovaně třeba 4× po sobě, dokud jsem ho neprobudila. Bylo to od narození. Po prvním očkování houkala asi 4 dny i 5× za noc. Dostalo se mi poučení, že je monitor nesmysl na tahání peněz a mám ho vyhodit a bude po problému, že doktorka nikdy nezažila houkani, které nebylo falešné.
Naposledy houkala Nanny kolem 18 měsíců. Monitor jsem synovi rušila až kolem 2 let, kdy šel do větší postele.
Když jsem se o tom bavila pak s jiným doktorem, tak podle něj z toho děti postupně vyrostou.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML