Spasmed užíval někdo?

Anonymní
4.9.20 20:17

Spasmed užíval někdo?

Zdravím, chci se zeptat, užíval někdo léky spasmed 15mg? Popřípadě na co jste to braly a pomohlo vám to? A vedlejší účinky?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Janli
4.9.20 21:27

Občas to beru na svalový spasmy, když už se nemůžu pohnout. Obvykle do dvou dnů problémy ustoupí. Vedlejší účinky jsem nezaznamenala.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.9.20 12:38

Užívám na močový měchýř. Vedlejší účinky - možná trochu náběh na zácpu jinak v pořádku.

• Citovat
  • Upravit
124
3.2.22 11:13
@Anonymní píše:
Užívám na močový měchýř. Vedlejší účinky - možná trochu náběh na zácpu jinak v pořádku.

Prosím, zabral vám na ten močový měchýř? Já mám neustále nucení na močení, dvoje léky nezabraly, od včera užívám ten Spasmed. Zatím účinky nepozoruju. Nevím tedy, jaký problém řešíte vy, ale zeptám se, kdy vám asi zabral. váš příspěvek už je teda docela starý, ale třeba si ještě vzpomenete. Děkuji. Jsem totiž už docela z toho zoufalá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
3.2.22 11:15
@Anonymní píše:
Zdravím, chci se zeptat, užíval někdo léky spasmed 15mg? Popřípadě na co jste to braly a pomohlo vám to? A vedlejší účinky?

Zabral vám ten Spasmed??? Mám ho od včera na potlačení neustálého nucení na močení, tak by mě zajímalo, zda vám zabral a zda to bylo ok. Mám už třetí léky a zatím bez účinku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.2.22 12:56

Dcera měla, nezabralo to. Měla to na to samé. U ní to byl streptokok, který ale nevyšel v moči. Moč tehdy čistá. (Nevím na co ta laboratorní vyšetření jsou.) Nakonec se našel na gyndě. Zbytečně se několik měsíců trápila. :zed:
Zkus si nechat udělat stěry na gyndě. Jestli tam něco vyjde, poléčit to, a taky zkus na 6 týdnů millgamu. Ta poléčí nervová zakončení v měchýři a často to velmi pomůže. Chlamydie a mycoplazmata máš otestované? Měchýř se vesměs zblázní až po chronických, nedoléčených nebo opakovaných infekcích nebo při RS. Proto je potřeba ty infekce pečlivě vyloučit.

• Citovat
  • Upravit
124
3.2.22 13:01
@Anonymní píše:
Dcera měla, nezabralo to. Měla to na to samé. U ní to byl streptokok, který ale nevyšel v moči. Moč tehdy čistá. (Nevím na co ta laboratorní vyšetření jsou.) Nakonec se našel na gyndě. Zbytečně se několik měsíců trápila. :zed:
Zkus si nechat udělat stěry na gyndě. Jestli tam něco vyjde, poléčit to, a taky zkus na 6 týdnů millgamu. Ta poléčí nervová zakončení v měchýři a často to velmi pomůže. Chlamydie a mycoplazmata máš otestované? Měchýř se vesměs zblázní až po chronických, nedoléčených nebo opakovaných infekcích nebo při RS. Proto je potřeba ty infekce pečlivě vyloučit.

Taky mám vše čisté, vše negativní. Zánět jsem právě v životě neměla. Zkusím se objednat na tu gynekologii a taky zkusím tu Millgamu. Na chlamydie mi asi brali krev, ale nebyly ještě výsledky. Moc děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.2.22 15:34
@PPav píše:
Zabral vám ten Spasmed??? Mám ho od včera na potlačení neustálého nucení na močení, tak by mě zajímalo, zda vám zabral a zda to bylo ok. Mám už třetí léky a zatím bez účinku.

Zlepšil stav. Beru tedy dvojkombinaci léků, druhé léky jsou na jinou přidruženou poruchu.
Když jsem Spasmed dostala poprvé na krátkou dobu při neprokázané infekci (před dvaceti lety), tak tam tenkrát zabral naprosto úžasně. Nyní tolik ne, ale i přesto je dobré i to částečné zlepšení.

• Citovat
  • Upravit
124
3.2.22 16:23
@Anonymní píše:
Zlepšil stav. Beru tedy dvojkombinaci léků, druhé léky jsou na jinou přidruženou poruchu.
Když jsem Spasmed dostala poprvé na krátkou dobu při neprokázané infekci (před dvaceti lety), tak tam tenkrát zabral naprosto úžasně. Nyní tolik ne, ale i přesto je dobré i to částečné zlepšení.

Moc děkuji za odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast