Spát s dítětem v manželské posteli?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11006
13.11.24 14:23

Já nikde moc nevykladam, jak doma spíme. Momentálně od narození druhého (rok a pul) spím já s prckem a manžel v pokojíčku u staršího. Prvního jsem v posteli měla taky, zalehnout dítě snad ani nejde, pokud člověk není pod vlivem alkoholu, léků. A o vikendech u mě a malého chce spat i osmilety nebo když není táta doma. Už u prvního šel manžel dobrovolně sám od sebe spát jinam, potřeboval se vyspat do práce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
223
13.11.24 14:27
@Anonymní píše: Více

Nám naopak v porodnici poradili, že si malého mám zkoušet dávat na noc k sobě, že jsou ty miminka u maminek klidnější a tudíž se v noci lépe vyspíme. Nakonec jsem však po nějakých 2-3 týdnech zjistila, že náš Majky spí ve vlastní postýlce stejně dobře (možná i dokonce lépe), než když spal s námi. A já koneckonců takto spím také lépe.🙂
Ale nevím, co by mělo být na společném spaní nenormální nebo špatně, pokud všem v té „dané posteli“ vyhovuje.😄

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.11.24 19:02

Mladší 14m spí se mnou, lituju, že jsme takhle pěkně nevytunili postel hned od začátku…pěkně v rohu, čelo do prostoru a jedna zábrana :-) starší spí u tatínka, všem nám to vyhovuje, nikdo nám do toho nemluví…obzvlášť kojené Mimi patří k mamince…na sex se sejdeme, míst je v domě dost :-)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.11.24 19:07

@Lu66 a nejlépe to dítě dejte až do jiného domu/bytu, aby vám neřekáželo a aby manžel nebyl ošizen o kontakt…chudák to dítě, to má být vyzrálé na samotu nejlépe už z břicha :-(

• Citovat
  • Upravit
2186
13.11.24 19:10

Syn spal se mnou asi do šesti let. Všichni jsme byli spokojení a nikdy jsem ho nezalehla, ani když byl miminko. Jako bych i ve spánku dobře věděla, kde je. Hlídat jsem se opravdu nemusela. Je mi úplně fuk, co si o tom myslí ostatní, nikoho jsem se na svolení neptala ani to nikomu nevykládala.

Příspěvek upraven 13.11.24 v 19:12

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24306
13.11.24 19:11

Je to normální :hug: taky spím s rok a půl starým dítětem. Se staršími dětmi spal manžel. Bylo to tak příjemnější. Od 5 let staršího a tří let prostředního spinkají v pokojíčku. Ale stejně hlavně nejstarší v noci přijde za námi.

A protože naše děti opravdu nespí dobře, tak spíme s manželem odděleně. On v ložnici a já s nejmenším. Ke starším dětem vstává manžel když je potřeba. Ráno, abych se dostala, tak si nejmenšího vezme a já se dospím. Když jsme spali všichni dohromady, tak jsme se vyspali prostě špatně. Takto nám to funguje krásně a jsme spokojení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6381
13.11.24 19:32

Já asi 3 roky v kuse brala Stillnox a děti jsem nikdy nezalehla. Ale nebudu lhát, že jsem se nebála. Jenže oni by sami prostě nespali.
Teď jim ke skoro 5 a 8,5 a pořád semnou spí. Chtělo to už lepší a větší postel, mám nějaký nadrozměr 240×200.
Jsem rozvedená, takže už nám tam nepřekáží ex, ale kdysi jsme se vyspali všichni 4.
Teď je to ovšem pohodlnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.11.24 19:32

Já ani nemůžu napsat, do kolika s námi syn spal… :oops:
Jsem si už dělala legraci, že to bude do první poluce :oops:
No skoro…
Syn byl vždy kontaktní i na cizí děti, fyzicky kontakt byl vlastně dost problém…
Dneska je to milý, úplně normální, vyrovnaný (doufám) puboš.
Samo už po nás neleze :lol:

• Citovat
  • Upravit
5893
13.11.24 19:41
@Anonymní píše: Více

Do kolika let? Do 12ti? A jak se vám potom povedlo ho vystrnadit z postele? Nebo na to přišel sám?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí