Špátné dávkování utrogestanu

Anonymní
8.7.13 10:49

špátné dávkování utrogestanu

Ahoj holky, potřebuju radu protože jsem naprostej… :cert:
Jsem po IVF, po OPU mi doktor napsal brát utrogestan 4-0-4. Už mám 10 dní po ET a dnes jsem koukla znovu na zprávu a v ní je, že po ET brát utrogestan jen 2-0-2. Podotýkám, že tu zprávu jsem po ET četla asi 2×, abych měla jistotu, že udělám vše dobře. Nevím jestli jsem ho před ET přeslechla jestli mi to říkal nebo ne a já to jen vypustila z hlavy :zed: :zed: No teď si za to nadávám. Myslíte, že jsem to mohla, s prominutím celé posrat tím dávkováním. NO nejraděj bych si nafackovala fakt :cert: :cert:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6901
8.7.13 10:52

Myslím, že to vůbec nevadí, tak se nenervuj, ať si tím ještě neublížíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.7.13 10:53

@Leny77 díky já bych si fakt nafackovala :cert: :cert:

• Citovat
  • Upravit
1692
8.7.13 10:53

U nás se po ET bere utrogestan 4-O-4 takže určo tohle nevadí. Spíš bych se bála rychle snížit na 2-0-2. Zkus mu zavolat a domluvit se na dávkování, aby bylo ok. Určo ti nenadá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.7.13 10:57

@olousek35 jj domluvím se s ním až podle výsledku, teď už to hold nechám na 4-0-4. A bereš k tomu i nějaké jiné léky, já mám ještě estrimax 1-0-1 a to se po ET nastestí nezměnilo :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1692
8.7.13 11:02
@Anonymní píše:
@olousek35 jj domluvím se s ním až podle výsledku, teď už to hold nechám na 4-0-4. A bereš k tomu i nějaké jiné léky, já mám ještě estrimax 1-0-1 a to se po ET nastestí nezměnilo :mrgreen:

jj, estrofem 1-1-1 a výsledek byl už 11.den po KET //. Ted jsem v 9.týdnu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68941
8.7.13 11:05

Nevadí to vůbec ničemu ;)
Já brala po ET 2-2-2, v jiném CARu 2-0-2, někde jim stačí 1-0-1 a někde 3-3-3, takže se fakt v nejmenším nenervuj, hlavně, žes ho brala ;) A i kdyby ne, tak je to solidní podpora, ale zas ne, že by to bez něj nešlo vůbec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
chatwenna
8.7.13 11:29

Ja beru 4-0-4 po KET… Myslim, ze sis uskodit nemohla :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.7.13 11:48

Jé holky díky moc :hug: :hug: Ani nevíte jaký mi spadl kámen ze srdce, prostě teď budu brát pořád ty 4-0-4 a podle výsledku krve uvidíme, bud se prásknu a domluvím s doktorem jak dál a nebo to v tom horším zapřu :mrgreen: Ale teď už žádný nervy a hezky se těšit na // :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex