Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Myslím, že to vůbec nevadí, tak se nenervuj, ať si tím ještě neublížíš.
U nás se po ET bere utrogestan 4-O-4 takže určo tohle nevadí. Spíš bych se bála rychle snížit na 2-0-2. Zkus mu zavolat a domluvit se na dávkování, aby bylo ok. Určo ti nenadá.
@olousek35 jj domluvím se s ním až podle výsledku, teď už to hold nechám na 4-0-4. A bereš k tomu i nějaké jiné léky, já mám ještě estrimax 1-0-1 a to se po ET nastestí nezměnilo ![]()
@Anonymní píše:
@olousek35 jj domluvím se s ním až podle výsledku, teď už to hold nechám na 4-0-4. A bereš k tomu i nějaké jiné léky, já mám ještě estrimax 1-0-1 a to se po ET nastestí nezměnilo
jj, estrofem 1-1-1 a výsledek byl už 11.den po KET //. Ted jsem v 9.týdnu
Nevadí to vůbec ničemu ![]()
Já brala po ET 2-2-2, v jiném CARu 2-0-2, někde jim stačí 1-0-1 a někde 3-3-3, takže se fakt v nejmenším nenervuj, hlavně, žes ho brala
A i kdyby ne, tak je to solidní podpora, ale zas ne, že by to bez něj nešlo vůbec.
Jé holky díky moc
Ani nevíte jaký mi spadl kámen ze srdce, prostě teď budu brát pořád ty 4-0-4 a podle výsledku krve uvidíme, bud se prásknu a domluvím s doktorem jak dál a nebo to v tom horším zapřu
Ale teď už žádný nervy a hezky se těšit na // ![]()
Ahoj holky, potřebuju radu protože jsem naprostej…
No teď si za to nadávám. Myslíte, že jsem to mohla, s prominutím celé posrat tím dávkováním. NO nejraděj bych si nafackovala fakt

Jsem po IVF, po OPU mi doktor napsal brát utrogestan 4-0-4. Už mám 10 dní po ET a dnes jsem koukla znovu na zprávu a v ní je, že po ET brát utrogestan jen 2-0-2. Podotýkám, že tu zprávu jsem po ET četla asi 2×, abych měla jistotu, že udělám vše dobře. Nevím jestli jsem ho před ET přeslechla jestli mi to říkal nebo ne a já to jen vypustila z hlavy