Špatně vypraná deka

182
15.3.20 11:25

Špatně vypraná deka

Zdravím, jdu si k vám pro radu. Včera jsem špatně vyprala deku (je to takovej ten jemnej chlup) a tedka je uplne takova hruba a neprijemna na dotek. Neznáte nějaký přípravek, který by ten chlup zase zjemnil?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6534
15.3.20 11:50

Přidávat do praní ocet, prát na nízkou teplotu, sušit v sušičce a když na sušáku, tak co chvíli protřepat. Hodně lid si pochvaluje máchadlo Frosch. Prodává se v dmku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
182
15.3.20 12:47

@Tableta a bude vyditelny vysledek ikdyz uz je to spatne vyprane?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
15.3.20 12:56

Pokud je tam vlna, tak už to nespravíš ničím. Pokud je to syntetika, tak vymáchat s octem a prohnat sušičkou. A jestli nemáš sušičku, tak sušit pomalu a kartáčovat. Hlavně tam nedávej aviváž nebo ji zničíš definitivně.

• Citovat
  • Upravit
6534
15.3.20 12:57

@Ibibi Mělo by. Prostě to zhroublo běžným vypráním. Já mám jednu deku už 9 let a kolikrát jsem ji měla takovou. Dnes je jak nová. Fakt záleží, jak to vypereš a usušíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
182
15.3.20 13:08

@Janli vlna tam naštestí neni, to vim ze bych uz nespravila. Susicku bohuzel nemam ale zkusim ten ocet. Avivaz na takovyhle latky nedavam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
182
15.3.20 13:10

@Tableta dekuji za radu, tak snad pomuze. Je to deka pro malou, a byla bych hodne zklamana kdyby se to uz nespravilo. Ve spechu jsem ji dala omylem prat na spatnej program a takhle to dopadlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová