Špatné vyprazdňování

Anonymní
21.8.21 19:33

Špatné vyprazdňování

Krásný den :oops: jsem ve 35 týdnu a začala jsem mít problémy s vyprazdnovaním, respektivě mám pocit že stále potřebuji na velkou a když už jdu tak tam sedím půl hodiny a nic a nebo fakt málo (pardon). Ten pocit je cely den a je to nepříjemné, zvláště když nevím zda opravdu potřebuji nebo tam budu zas jen sedět.. nic mě neboli proto k dr zatím nechci. Mate nějaký tip jak třeba ‘’zajistit’’ řidší stolici :oops: :oops: dekuji ;)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Ou
24138
21.8.21 20:13

1. laktuloza (můžeš i v těhotenství)
2. hodně tekutin
3. přidat trošku tuk
4. přidat vlákninu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1695
21.8.21 20:16

Pokud nejsi zvyklá, tak mě spolehlivě prohnal zelený čaj, ale z čajovny, neze sáčku. Podobný účinek na mě měla chlorella a pak cígo :mrgreen: ale to asi ne, co :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.8.21 20:17

Jsem v 18tt a mám ten samej problém :(

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.8.21 00:07
@Ou píše:
1. laktuloza (můžeš i v těhotenství)
2. hodně tekutin
3. přidat trošku tuk
4. přidat vlákninu

Straně mi začalo chutnat mléko. Pritel mi kupuje litr denně a já to v klidu vypiju. A i přez to nic :( zkoušela jsem i kompoty a nic.. o lakruloze jsem neslysela nebo si aspoň nevspomenu 😄jdu si počíst, dekuji :roll:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.8.21 00:08
@Pantalaimon píše:
Pokud nejsi zvyklá, tak mě spolehlivě prohnal zelený čaj, ale z čajovny, neze sáčku. Podobný účinek na mě měla chlorella a pak cígo :mrgreen: ale to asi ne, co :P

Tak zelený čaj vůbec!!! :D :D Ten fakt nemám rada ale jestli pomůže asi mi nic jineho nezbyde že :D :D nekourim nepiju jen si nekdy cucnu od přítele a i tak nic :mrgreen: dekuji

• Citovat
  • Upravit
LP4
1362
22.8.21 00:12

Taky užívám lactulosu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
564
22.8.21 09:28

Jsem 19+ a mam to same, zkousim lbeba seminka, kompoty, jablka, ale driv mi zabiralo kafe s tucnym mlekem
A pokud to fakt trva tak maji na zacpu neco v lekarne a to muzem i my :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky