Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj všem. Chtěla jsem se zeptat, zda mate někdo zkušenosti. V 16tt jsem silně krvacela, co 4 dny. Poprvé na pohotovosti ve 2 ráno, že je vše o. k. podruhé už hospitalizace v nemocnici, 4.den opět krvaceni ikdyz byl klid na lůžku. Nakonec po propuštění zase krev. Ale je to jak když pustis kohoutek a vytece krev. Cca na 2 vložky. Byla sem propuštěna s hematomem, blízko čípku, proto to krvaceni. Od té doby mám klid na lůžku, je wc a sprcha. Ale poslední dny mám pocit, že ze me něco teče, takže mám permanentně strach a chodím pořád na WC. Nemám pořádně co čůrat, takže se trápím že mě to pak ještě pálí. Neměl někdo něco podobneho, nebo už jsem poloviční blázen?
A máš jen pocit že něco teče nebo máš třeba vodovy výtok? To pálení by být nemělo…asi bych konzultovala s Dr.
@Bobby ne ne nic neteče, občas trošičku špiním, ale teď už ne. Chodím každou hodinu čůrat a jaksi nemám co, tak to potom trošku pálí. Na kontrolu jdu až v pátek.
Já bohužel neporadím, ale dnes v noci jsem krvácela stejně, včera jsem začala 16tt.. Na pohotovosti mi ráno řekli, že je zatím vše v pořádku, že je to placentou nebo nízkou hladinou hormonů, a poslali mě domů. Odpoledne to zas „hrklo“, jasně červená krev.. Tak nevím, nezbývá než čekat, prý se nedá tak „brzy“ nic dělat ![]()
Takže soucítím, držím moc palce a ráda si tu něco přečtu..
@Weki jj mě poprvé taky nic neřekli. Já teda než se dostanu do nemocnice tak je to cca hodina, ale když se to stalo v nemocnici tak tam byl zrovna nějaký zkušený MUDr a ten zjistil hematom. A nízko nasedajici placentu mám taky. Závěrem bylo že se placenta „mačká“ s hematomem. Já dnes teda spíš spaním, tmavá krev a to prý dobře, že může odcházet ten hematom nebo se to tam čistí.