Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Zdeňka 27 více info ti poví při propouštění. Ale jinak v 6ti neděli bez sexu a koupeli. Kvůli infekci a potom doporučuje každý doktor jinak dlouho. Někdo po první ms někdo doporučí 3ms
@lachtanice86 děkuju
právě jsem se také dočetla že každý říká něco jiného tak uvidíme zítra co mi řeknou ????
Všem moc děkuju , uvidíme co zítra řeknou
jen jsem zvědavá kdy bude výsledek z histologie ![]()
Ahoj,
to mě moc mrzí, veškeré informace ti lékař řekne při propuštění + dostaneš i propouštěcí zprávu. ![]()
Jde o to, ze kyretazi ti odstranili velkou cast sliznice a nez doroste, pokud bys otehotnela, nema se plod kam zavrtat. Proto je lepsi pockat. Nekomu to vyjde driv, ale kazdemu ne.
Ahojky, mrzí mě, že tě to taky potkalo
Já tento týden končím šestineděl také po revizi. V nemocnici mi dr říkal, že se můžeme snažit po druhé ms a to jsem měla nějaké komplikace po operaci. Nu v pátek jdu na kontrolu ke své dr a na ní nedám dopustit, tak snad je vše na dobré cestě a i ona nám dá zelenou.
Ahoj holky, tento týden jsem v 8tt prodělala samovolný potrat, na čištění jsem nemusela, tělo se čistí samo. Od úterý do pátku jsem byla v nemocnici, poté už doma. Tak ležím, dnes už se cítím konečně lépe, břicho nebolí a krvácení ustává ale zažila jsem si teda krušné noci
myslím, že vyčištěná jsem až až… Co myslíte, kdy se můžeme začít zase snažit, když jsem nemusela na revizi? ![]()
@Moon31 Posílám ti moc a moc síly
Teď je to těžké, ale časem bude opravdu lépe. Když už se takové trápení stalo i tobě, tak je dobře, že si tělo poradilo samo bez zásahu. Určitě se budete moci začít snažit brzy znovu. My čekáme po revizi dvě ms.
@Janita3
Děkuji, i já tobě posílám plno síly, budeme ji potřebovat
když jsem ležela v nemocnici, doktor mi odpověděl, že nejlépe 3 měsíce počkat, ale mě se to zdá dlouho na to že jsem nemusela na revizi… Ale taky říkal, že se nemusíme chránit a vlastně ať tomu prostě necháme volný průběh že když otěhotním dříve, vůbec nic se neděje
ale chci se zeptat ještě mého gyn.
@Moon31 Já měla komplikace po revizi, tak jsem měla docela strach, jak to bude s dalším snažením, ale na poslední kontrole v nemocnici, kde mi zákrok dělali, dr říkal dva měsíce. Teď v pátek jdu ke své dr, na kterou nedám dopustit, tak uvidím. Pokud však nebylo potřeba zákroku, myslím, že bohatě bude stačit až ti projde první ms
Určitě se ješte zeptej svého dr. Taky ti sem jistě napíše spousta mamin, které mají zkušenosti se samovolným potratem a dalším snažením po něm ![]()
@Zdeňka 27 ahojky, počkala bych po sestinedělí a pak na to hupsněte
, jako my - my přišly o dvojčátka ve 32+5 tt, takže taky se těšíme, jak na to vlítnem, a bud to vyjde a nebo ne, a když ne, tak počkáme na další měsíc, hlavně se nestresuj, jedte někam na prodlouzený víkend, prostě budte v pohodě
a ono se zadaří…
![]()
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.