Špatný spánek dítěte

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
24177
6.9.24 18:38

@citlivaduse to je u nás podobné :lol: hlavně malý měl za ten rok hromadu zdravotních komplikací. Dnes mě chlap posílal ať jdu na koncert. Prdim na to. Chci se vyspat. Už si netroufnu sednout za volant. Ráno jsem nedala přednost :roll: jsem ráda, že jsme nebourali a už to nebudu pokoušet. Ale jako je teď syn lepší a lepší. Ta náročnost se začíná snižovat. Dnes proběhl přesun do pokojíčku. Třeba mu tam bude líp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10887
6.9.24 19:20

@anavi13 Já hodně kojím, takže nikam bych nemohla. Byla jsem zatím jen u kadernice delší dobu (2 hodiny).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24177
6.9.24 19:21

@citlivaduse já už ne a stejně jsem pořád s malým. Nikdo ho nevydrží dýl hlídat :D jen teda manžel už to začíná zvládat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10887
6.9.24 19:24

@anavi13 Jo, ale přesně, i kdybych mohla. Nejdu, království za spánek :mrgreen: Už se fakt těším, až jednou dám třeba 2 hodiny v kuse :mrgreen: Ale v pondělí je ve škole informační schuzka rodičů, no nemůžu jít. Nenechá se pohlídat. Přitom by to mohla být pro mě skoro společenská událost :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.9.24 19:34

Ať s ním spí tatínek. U nás jsem někdy v tomhle období měla šílenou krizi ze spánkové deprivace, nasra. a jsem se a strčila dítě manželovi na pár nocí bez diskuzí. Nosil ho jenom na kojení, ale vstávat, nosit a uspávat musel on a bylo mi srdečně jedno jak to udělá. Chvíli ho i na to kojení nosil, ale že má tvrdý spánek, tak za pár dnů už spali skoro celou noc. Tak jsem toho využila a v noci se odstavilo. Kojila jsem pak dál už jenom přes den. To bylo nejlepší rozhodnutí. Od tý doby začal spát normálně. Jinak byl vzhůru i každou hodinu. Můžeš to zkusit - za to nic nedáš. Syn se během toho naučil usínat sám vedle nás, taky jsme dřív houpali.

• Citovat
  • Upravit
24177
6.9.24 19:37
@citlivaduse píše: Více

Tak to už náš zvládne. Ale on je hodně společenský. Byl by s babičkami, tatínkem moc rád. Jen je jak neřízená střela. Takže to nikdo dlouho nevydrží. Ty dvě hodiny jsou tak maximum. Jak lak cítí, že už dochází hlídací osobě síly, tak začne být vzteklý a chce mě :D schůzky máme v úterý a už se tam těším :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.1.26 18:20

Bachovky

Nam u syna pomohli Bachovky, byla to uz posledni nadeje. Do 3 let neprodpal ani jednu noc. Zacali jsme pouzivat Bachovky pro klidny spanek primo pro deti, konkretne od firmy M. E.G. brand, 4× denne 4 kapky a syn zacal spat. Do kosiku pridavam slevovy kod MEG-PH23434, je platny uz delsi dobu :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí