Poradna o zdravém nošení dětí
Iva Gondeková
Prosím o radu, kdykoliv navážu vertikální úvaz, skončí to jako na obrázku, malý se sesune na bok, zkoušela jsem víc utáhnout, zkoušela jsem ho narovnat, ale bez úspěchu. Neporadíte někdo jak na to? Děkuju.
Mě přijde, jako kdyby ti jeho levá nožička šla až za tím prvním pruhem látky a ne pod ním ![]()
@j.a.n.i1 píše:
Mě přijde, jako kdyby ti jeho levá nožička šla až za tím prvním pruhem látky a ne pod ním
Ne, to je v pořádku ![]()
Od pohledu to vypadá málo utažené. Ta vnitřní kapsa by měla být utaženější. Mrkni na youtube .
Videonávody jsou pro vysvětlení nejlepší. Tedy hned po osobní ukázce. ![]()
Příspěvek upraven 02.04.12 v 10:43
A když jsem ho uvázala manželovi, tak se taky sesunul, ale myslím, že na druhý bok…
@Margott píše:
Od pohledu to vypadá málo utažené. Ta vnitřní kapsa by měla být utaženější. Mrkni na youtube .Videonávody jsou pro vysvětlení nejlepší. Tedy hned po osobní ukázce.
Příspěvek upraven 02.04.12 v 10:43
No podle téhle paní jsem ho vázala a utáhla opravdu fest, ale on jak usne sesune se mu hlava a pak i ramínko, myslíš, že můžu přetáhnout tu vnitřní kapsu už přes hlavu, aby byl zafixovaný a už se nesesouval?
Někdo to tak dělá, já to nezkoušela. Těžko říct.
Ale víš kde ti fakt poradí? Na nosenideti.cz
Zkus se poptat u nich na kecárně. Je to tam samá nosící maminka. Třeba najdeš i nějakou ve svém okolí, která by ti ten úvaz zkoukla a poradila přímo.
@Margott píše:
Někdo to tak dělá, já to nezkoušela. Těžko říct.Ale víš kde ti fakt poradí? Na nosenideti.cz
Zkus se poptat u nich na kecárně. Je to tam samá nosící maminka. Třeba najdeš i nějakou ve svém okolí, která by ti ten úvaz zkoukla a poradila přímo.
super, zkusím, děkuju ![]()
@suricata a co je to za úvaz? Dvojitý kříž nebo kříž s kapsou uvnitř?
@AnastazieB píše:
To bude KsK, uzel má vzadu.
Chce to hodně utáhnout a vnitřní kapsu vytáhnout miminku až k uším
Až usne, rozhodně mu ji přetáhni přes hlavu.
@chuanitka píše:
Pokud jsi z Brna, můžeme se sejít
jéé mockrát děkuju za radu, zkusím kapsu natáhnout až po ušiska ![]()
Z Brna nejsem, škoda, šátkování miluje celá rodinka, ale občas si nevíme rady.
@AnastazieB píše:
Kříž s kapsou uvnitř
A dá se miminko, které nedrží hlavičku navázat do kříže s kapsou venku na vertikální polohu? my tak vázali kolíbku, ale už je na ni velký, ale hlavu ještě nedrží…
To spíš ne, pokud ti nejde kříž s kapsou uvnitř, tak kapsa venku je mnohem horší na dotažení. Děláš to jako na tomhle videu? http://www.youtube.com/watch?…
Jinak mě nenapadá, v čem by mohl být problém, je potřeba dítěti hezky podsadit nožišky, když ho dáváš do kapsy a pak šátek utáhnout na ramenou. Takovéhle vyklonění se mi nikdy nijak nepodařilo… ![]()