Špatný úvaz, prosím o radu

• Fotoalbum (5)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
6638
2.4.12 10:30

Špatný úvaz, prosím o radu

Prosím o radu, kdykoliv navážu vertikální úvaz, skončí to jako na obrázku, malý se sesune na bok, zkoušela jsem víc utáhnout, zkoušela jsem ho narovnat, ale bez úspěchu. Neporadíte někdo jak na to? Děkuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
101514
2.4.12 10:35

Mě přijde, jako kdyby ti jeho levá nožička šla až za tím prvním pruhem látky a ne pod ním :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
2.4.12 10:38
@j.a.n.i1 píše:
Mě přijde, jako kdyby ti jeho levá nožička šla až za tím prvním pruhem látky a ne pod ním :think:

Ne, to je v pořádku :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2028
2.4.12 10:42

Od pohledu to vypadá málo utažené. Ta vnitřní kapsa by měla být utaženější. Mrkni na youtube . ;) Videonávody jsou pro vysvětlení nejlepší. Tedy hned po osobní ukázce. :mrgreen:

Příspěvek upraven 02.04.12 v 10:43

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
2.4.12 10:43

A když jsem ho uvázala manželovi, tak se taky sesunul, ale myslím, že na druhý bok…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
2.4.12 10:48
@Margott píše:
Od pohledu to vypadá málo utažené. Ta vnitřní kapsa by měla být utaženější. Mrkni na youtube . ;) Videonávody jsou pro vysvětlení nejlepší. Tedy hned po osobní ukázce. :mrgreen:Příspěvek upraven 02.04.12 v 10:43

No podle téhle paní jsem ho vázala a utáhla opravdu fest, ale on jak usne sesune se mu hlava a pak i ramínko, myslíš, že můžu přetáhnout tu vnitřní kapsu už přes hlavu, aby byl zafixovaný a už se nesesouval?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2028
2.4.12 10:51

Někdo to tak dělá, já to nezkoušela. Těžko říct. :nevim: Ale víš kde ti fakt poradí? Na nosenideti.cz ;) Zkus se poptat u nich na kecárně. Je to tam samá nosící maminka. Třeba najdeš i nějakou ve svém okolí, která by ti ten úvaz zkoukla a poradila přímo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
2.4.12 10:52
@Margott píše:
Někdo to tak dělá, já to nezkoušela. Těžko říct. :nevim: Ale víš kde ti fakt poradí? Na nosenideti.cz ;) Zkus se poptat u nich na kecárně. Je to tam samá nosící maminka. Třeba najdeš i nějakou ve svém okolí, která by ti ten úvaz zkoukla a poradila přímo.

super, zkusím, děkuju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13731
2.4.12 11:15

@suricata a co je to za úvaz? Dvojitý kříž nebo kříž s kapsou uvnitř?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
2.4.12 11:22
@AnastazieB píše:

To bude KsK, uzel má vzadu.

Chce to hodně utáhnout a vnitřní kapsu vytáhnout miminku až k uším :) Až usne, rozhodně mu ji přetáhni přes hlavu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
2.4.12 11:23

Pokud jsi z Brna, můžeme se sejít :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
2.4.12 11:58
@chuanitka píše:
Pokud jsi z Brna, můžeme se sejít :)

jéé mockrát děkuju za radu, zkusím kapsu natáhnout až po ušiska :mrgreen:
Z Brna nejsem, škoda, šátkování miluje celá rodinka, ale občas si nevíme rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
2.4.12 11:58
@AnastazieB píše:

Kříž s kapsou uvnitř

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
2.4.12 12:00

A dá se miminko, které nedrží hlavičku navázat do kříže s kapsou venku na vertikální polohu? my tak vázali kolíbku, ale už je na ni velký, ale hlavu ještě nedrží…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13731
2.4.12 12:10

To spíš ne, pokud ti nejde kříž s kapsou uvnitř, tak kapsa venku je mnohem horší na dotažení. Děláš to jako na tomhle videu? http://www.youtube.com/watch?…

Jinak mě nenapadá, v čem by mohl být problém, je potřeba dítěti hezky podsadit nožišky, když ho dáváš do kapsy a pak šátek utáhnout na ramenou. Takovéhle vyklonění se mi nikdy nijak nepodařilo… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Manduca

• (5) + 34 recenzí

Nosítko

• (4.7) + 15 recenzí