Spavé 3 týdenní miminko - kvůli vedrům nebo nemoc?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
84
10.7.23 16:15

Spavé 3 týdenní miminko

Ahoj holky.
Jsem prvorodička tak mě prosím hned neukamenujte..
Máme doma 3 týdenního chlapečka. Krásně přibírá (i 150g za 4 dny) :lol:.. nicméně.. od porodnice byl vždy takový “akční”. Občas usnul při kojení, občas mrkal ještě hodinu, než usnul. V porodnici jsme si prošli žloutenkou takže skončil pod světlem a pamatuji si, ze byl hodně spavy a nešel ani vzbudit na kojení.
Dnes mi přijde, ze je zase hodně spavý. V noci ho budily prdiky, ale teď přes den už od rána usne při kojení, za 2 hodiny se vzbudí, prebalim, nakojim a zase spi…
myslíte si, ze se mu vrátila žloutenka? Nebo to muze být těmi hroznymi vedry? Spí jen v plence, protože tu máme přes 33•C … teplota mu vychází vždy mezi 36,8-37,7… měřil ho bezdotykovym teplomerem abych měla jistotu, ze mu nebude chladný. Nebo je to už vysoká teplota??
Jinak přes den spi na “světle”, je plně kojený pravě abych zamezila žloutence.
Naše lékařka má dovolenou tak než budu plasit radši se ptám tu. Děkuji za odpovědi 🙏🏻

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11797
10.7.23 16:19

Je to novorozenec ti hodně spí..jestli spal méně v noci tak se potřebuje dospat..a samozřejmě i horko může hrát svou roli…takže klídek…sleduj samozřejmě v těchhle vedrech jestli ti mimco dostatečně čůrá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8405
10.7.23 16:28

Miminka takhle normálně spí ;). To horko tomu taky moc nepřidává. Klid :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
10.7.23 17:25

Ja nevim, no, novorozenci bych to body nechala i ve vedrech…
Jinak normalni dite.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68928
10.7.23 17:29

Ona si ta miminka režim mění, kolikrát ze dne na den, člověka to vždycky překvapí. Pokud normálně pije a čůrá, nechala bych ho odpočívat, jak jen potřebuje. Já mívala v těch vedrech děti už párměsíční, ale stejně je to zmáhalo a spaly o hodně víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613
10.7.23 17:42

V těch vedrech jsou vyřízení všichni natož děti…nechala bych mu taky body, nemají ještě vyvinutou termoregulaci. Určitě je v pořádku :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.7.23 18:20

Žloutenkou to nejspíš nebude. Jo, kdyby to bylo pár dní po propuštění tak vy mohlo. 3 týdny už si myslím, že je hodně. Dneska bylo divný, správy počasí i mě se chtělo natož dětem. Nemám letní dítě jen zopakují v čem kamarádka letní dítě měla. Lehký overal, zabaleno velkym polštářem.
Za sebe bych přes dítě v plné dala velkou plenu, body nebo letní overal. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Tosidelassrandu
12.7.23 20:03

Já teda dceru taky od mala míň oblékám, aby se přirozeně otužovala, ale teda novorozeně bych fakt jen v plíně nenechala 8o

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure