Specifická romantická večeře

Napsat příspěvek
Velikost písma:
27
24.7.17 22:51

Fuha holky tak to jsem zvědavá co nakonec vykouzlim :D a tosi pište že to sní i kdyby nechtěl :D :lol: na sruhou stranu může být vůbec rád že uvařím ne?:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9918
24.7.17 22:56

@Markéta80 ja sladky nemusim vubec, takze taky moc nepecu, jen obcas kvuli rodine se premuzu. Pro me je nejlepsi dezert stejne slehacka. A kdyz mam treba narozeniny, tak si k tomu dam nejakou kvalitni zmrzlinu.
Omezit prilohy rozhodne doporucuju, ja to nevyradila uplne, ale omezila jsem je hodne a davam pozor na kombinace.
Moje dcera nesmi temer zadne cukry, nesmi prekrocit 12 gramu cukru denne, takze i diky ni jsme se k tomuhle jako rodina dopracovali a rozhodne nelitujeme.
Ja mam rada knizky od Mireille Guillano- treba Francouzsky netloustnou, jsou tam super recepty na upravu zeleniny a nebo prave na ty dezerty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59396
24.7.17 23:09

@Jana525 já právě si řekla že zcela vynechat je na nic, pak nevydržím a už to pojede takže snídani a oběd nechávám a odpoledne a večer už bez příloh a pečiva a je mě lépe a netrávím půl dne a wc tak nevím jestli mě vadí lepek? Tak to kouknu protože mě moc ty úpravy nenapadají :? gr denně? Co jí 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9918
24.7.17 23:17

@Markéta80 ji misto toho tuky( maslo, slehacka, orechy, olej. A pak samozrejme ji bilkoviny, potrebne pro rust. Telo misto na cukry, jede na tuky, rika se tomu ketogenni dieta a pouziva se to na lecbu epilepsie, autismu, alzheimra, ale uz i treba rakoviny.
Ma to primo jako lecbu pod lekarskym dohledem. Staci, kdyz sni gram cukru denne navic a zacne mit epil. zachvaty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59396
24.7.17 23:32

@Jana525 já o téhle dietě právě hodně četla i jsem do ní chtěla jít ale nakonec to zkouším je od odpoledne. Chci i co nejvíc omezit mouku. Tuhle https://www.levneucebnice.cz/…88024915555/?… :think: třeba časem omezím vše ale zatím vidím a sobě jak si dám k snídani musli jsem najezená až do oběda :palec: ale zjistila jsme že největší hlad mám nebo měla jsme po pečivu k večeři, ted si dám zeleninu + maso a ten hlad prostě není :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9918
24.7.17 23:51

Jo, jo, to je ona. Jeste mam Francouzsky umi zit, tam jsou taky zajimave recepty.
No praveze, kdyz clovek ty cukry omezi, tak hlad neni., jim ted diky tomu jen 3× denne a bez problemu.
Ja vlocky k snidani nemuzu vubec, jsem po tom silene unavena a bez energie, mam rychle hlad a porad litam na zachod. To uz radsi 1 platek chleba a treba 2vejce nebo vetsi mnozstvi syra, nebo treba sunku a zeleninu a kousek masla a to vydrzim v pohode.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59396
25.7.17 00:04

@Jana525 můžu SZ ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9918
25.7.17 00:04

A vecer uz jsem taky bez prilohy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9918
25.7.17 00:05
@Markéta80 píše:
@Jana525 můžu SZ ;)

jasne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
702
25.7.17 13:08

Zadej do google: sugar free blog.
Určitě se inspiruješ :-) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1102
26.7.17 08:31

Steak je dobrá volba, jen musíš mít kvalitní maso. Pokud chceš něco lehčího, tak zeleninový salát s kuřecím masem. Pokud má rád rybu, tak losos je fajn upečený v troubě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
26.7.17 11:55

@Jancka_K ja se lososa obcas bojim, jakoze se mi susi a pak neni dobry :/ jakoze oba ho mame radi, ale enhcci ho uplne zkazit :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí