Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Ahoj mám menstruaci, proto jsem udělala přítele orálně. Po skončení jsem si utřela pusu rukou a pak se šla napít. Pak jsem si byla umýt ruce mýdlem a pak se znovu napít a dotkla jsem se té flašky, kterou jsem se dotkla po tom co jsem si pusu utřela rukou a následně sáhla na flašku. Potom jsem si šla vyměnit tampon. Mám tampony s aplikátorem. Před tím jsem si zase umyla ruce mýdlem. Ale na tampon jsem sáhla ještě před umytím. Mohli se nějak dostat spermie na tampon a následně jsem si je mohla zavést do pochvy? Děkuji
Ano, je to nepříjemná situace.
Touhle dobou už několik spermií slezlo z tamponu ve vagině, proběhlo dělohou a nyní zdolávají vejcovody směr vaječníky.
Tam napadnou vajíčko, které čeká na ovulaci a zavrtají se tam. ![]()
Pomalu bych si začala vybírat kočárek… ![]()
Dost nepravděpodobný a i kdyby jo tak tam těžko budou čekat do ovulace živé.
@Anonymní píše:
Ahoj mám menstruaci, proto jsem udělala přítele orálně. Po skončení jsem si utřela pusu rukou a pak se šla napít. Pak jsem si byla umýt ruce mýdlem a pak se znovu napít a dotkla jsem se té flašky, kterou jsem se dotkla po tom co jsem si pusu utřela rukou a následně sáhla na flašku. Potom jsem si šla vyměnit tampon. Mám tampony s aplikátorem. Před tím jsem si zase umyla ruce mýdlem. Ale na tampon jsem sáhla ještě před umytím. Mohli se nějak dostat spermie na tampon a následně jsem si je mohla zavést do pochvy? Děkuji
Ty jo, to je kovbojka
Proč to proboha děláš, když máš pak panickou hrůzu z těhotenství
???
Příspěvek upraven 09.11.21 v 21:18
@Anonymní píše:
@free333 prosím opravdu potřebuji poradit
@Anonymní píše:
@free333 prosím opravdu potřebuji poradit
A co si přečíst něco o ovulaci, životnosti spermií, vajíčka, něco o tom, jak se dělají děti, to by nešlo?
Gratuluju, budeš mít paterčata.
A prosím tě - fakt se douč tu biologii
@JancaS84 tak mohli se tam dostat? Nebo ne? Na ten tampon jsem sáhla ještě než jsem si šla umýt ty ruce mýdlem. Prosím a žádnou ironii. Snažím se neotěhotnět a když si nejsem jistá ptám se.
@Anonymní píše:
@JancaS84 tak mohli se tam dostat? Nebo ne? Na ten tampon jsem sáhla ještě než jsem si šla umýt ty ruce mýdlem. Prosím a žádnou ironii. Snažím se neotěhotnět a když si nejsem jistá ptám se.
Myslím, že by jsi tyto praktiky měla nechat na dobu až z toho budeš mít aspoň trochu rozum.
Boha jeho dítě, kam si ten rozum dalo… příště gumové rukavice, přece jen, je tu covid ![]()
Omlouvám se ale pokud opravdu potřebuješ takové věci řešit, tak raději nehoň ani nesoulož a hlavně dodržuj základní hygienu a umývej si ruce.
Těhotná skutečně nebudeš. V době menstruace neprobíhá ovulace, není vejce není kuře…