Sperma nebo plodný hlen?

Anonymní
26.5.12 17:23

Sperma nebo plodný hlen?

Asi srandovní dotaz holky, ale nevím :) Už pár roků praktikujeme s manželem přerušovaný sex, dnes jsem 28 den cyklu, zítra bych to měla dostat, a včera jsme to riskli dovnitř, protože ovulaci bych měla mít v půlce cyklu (12-14 DC bývá plodný hlen a bolest podbříšku, tak to bylo i tento měsíc), takže už by mělo být dlouho neplodné období. A teď večer se mi objevil na kalhotkách takový bílo žlutý hlen, velmi tažný, no úplně jako plodný :think: Stjný je i kolem čípku. Zároveň už břicho hodně bolí na menstruaci, takže to zítra dostanu. Je možné, by ten hlen dneska bylo včerejší sperma? Sem tam to dovnitř ke konci cyklu riskneme, a nepamatuju si, že bych někdy druhý den po sexu měla takový hlen :think: Ale nezdá se mi ani, že by to mohla být ovulka, slyšela jsem sice, že někdy bývají dvě, ale prý krátce po sobě. Kdyby mimčo přišlo, tak se žádná hrůza neděje, plánujeme se sice začít snažit trochu později, ale i teď by to bylo fajn :)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5436
26.5.12 17:36
@Anonymní píše:
Asi srandovní dotaz holky, ale nevím :) Už pár roků praktikujeme s manželem přerušovaný sex, dnes jsem 28 den cyklu, zítra bych to měla dostat, a včera jsme to riskli dovnitř, protože ovulaci bych měla mít v půlce cyklu (12-14 DC bývá plodný hlen a bolest podbříšku, tak to bylo i tento měsíc), takže už by mělo být dlouho neplodné období. A teď večer se mi objevil na kalhotkách takový bílo žlutý hlen, velmi tažný, no úplně jako plodný :think: Stjný je i kolem čípku. Zároveň už břicho hodně bolí na menstruaci, takže to zítra dostanu. Je možné, by ten hlen dneska bylo včerejší sperma? Sem tam to dovnitř ke konci cyklu riskneme, a nepamatuju si, že bych někdy druhý den po sexu měla takový hlen :think: Ale nezdá se mi ani, že by to mohla být ovulka, slyšela jsem sice, že někdy bývají dvě, ale prý krátce po sobě. Kdyby mimčo přišlo, tak se žádná hrůza neděje, plánujeme se sice začít snažit trochu později, ale i teď by to bylo fajn :)

Těhotná určitě nejsi… To bys nezjistila hned druhý den po sexu. Spíše to bude sperma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.5.12 17:40

@Boculka Já vím, že to druhý den po sexu nezjistím, to ani neřeším :) Ale jde mi o to, jestli je to dnes spíš plodný hlen, nebo jestli toto může udělat sperma :)

• Citovat
  • Upravit
5436
26.5.12 17:41
@Anonymní píše:
@Boculka Já vím, že to druhý den po sexu nezjistím, to ani neřeším :) Ale jde mi o to, jestli je to dnes spíš plodný hlen, nebo jestli toto může udělat sperma :)

Plodný den to nebude, když je do 28 DC to bys musela mít pak menzes až 42.den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3630
26.5.12 18:05

My sme si 28. Den udelali prvniho syna take metodou plodnych dnu;-)), ale stejne tak to muze byt sperma, zvlast pokud mas pravidelny cyklus a vysledovanou ovulaci;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
26.5.12 18:46

obcas sa moze plodny hlien vyskytnut aj ku konci cyklu (tiez som ho vcera mala a to som 12 dni po overenej ovulacii :D )

ked budes mat nabuduce pochybnosti, skus ho ovonat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.5.12 19:10

@jani-oli :) A pamatuješ si, jak dlouhé jsi měla tenkrát cyklus?

@soldi No teda, to jsem vůbec nevěděla :) Vonět jsem zkoušela, ale moudrá jsem z toho nebyla :think: Já jsem hledala na netu, jestli to může být sperma, a našla jsem akorát, že sperma se časem stává vodnaté, takže může vytékat třeba ještě druhý den ráno, ale už jen jako voda, a toto teda vodové opravdu nebylo a mate mě hlavně to, že ten hlen byl tak moc tažný, to sperma přece není, ne? Dva tři dny předtím mě dost píchal vaječník, až jsem si říkala, jestli nemám zánět,ale vůbec mě nenapadlo, že by to třeba značit druhou ovulku, občas mě vaječníky píchají i před MS, ale ne tak moc teda.

@JayLee Někdy je to zmatené, co?

• Citovat
  • Upravit
17359
26.5.12 20:13

toto je moj prebiehajuci cyklus. ak sa v tom nevyznas, cervena vertikalna ciara oznacuje den ovulacie a zelene E oznacuje den plodneho hlienu. http://www.fertilityfriend.com/home/362547

spermie od plodneho hlienu poznas este podla toho, ze jedno vo vode plava a druhe nie, ale teraz si nepamatam ktore :think: :zed: :D
a este jedna vec, ked natiahnes plodny hlien medzi prsty, tak po rozdeleni by sa nemal hrckovat, ale mal by vo vlakne odvisnut dole. sorry za detaily :D

mohla to byt aj druha ovulacia, nedavno som citala jednu studiu podla ktorej moze zena v cykle ovulovat kludne dva krat. pokial vsak k takej situacii dojde, tak by asi ms mala prist neskor.

inak mam kamaratku, ktora mala plodny hlien pred koncom cyklu a doktori jej potvrdili dvojvajecne dvojicky s rozdielom vo veku cca tyzden :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1284
26.5.12 20:18

Taky jsem s tím měla hodně problém to rozeznat. Ale podle mě, jestliže je nažloutlý, tak by to mělo být sperma. Plodný hlen by měl být více průsvitný. I když si myslím, že pokud sexuješ v plodné dny, tak se to všechno smíchá a máš po různých definicích :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3127
26.5.12 21:05

Pokud přítel vykonal svou potřebu do tebe, může to být sperma. Ale také nemusí. Plodný hlen - já takovéto věci sice nikdy moc nesledovala, ale v tompřípadě já bych musela být plodná furt :mrgreen:. Možná používáte lubrikant a ten se mohl smísit s hleny či spermatem. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
26.5.12 21:20

este som nasla:
Poševní tekutina:

umožňuje každodenní mírné zvlhčení pochvy, není však hlenovitá, na vzduchu rychle osychá. Pokud čípek neprodukuje žádný hlen, vnitřní povrch pochvy ti bude připadat, jako když si přejedeš prstem uvnitř v puse po tváři.

Tekutina sexuálního vzrušení:

má stejný charakter jako poševní tekutina (taky na vzduchu rychle osychá), jen ve větším množství. Je produkována žlázami uvnitř pochvy blízko poševního vchodu.

Někdy může být cervikální hlen také velmi vodnatý, je však důležité, že není ve vodě rozpustný. Pokud si nejsme jisti, můžeme použít test se sklenicí vody - hlen klesne ke dnu, poševní tekutina se rozpustí.

Sperma:

je vazký, bělavý, vláknitý hlen nebo slizká pěna, spíše řidčí, na prstech snázeji osychá, při natahování se snadno trhá. Cervikalní hlen je spíš čirý, hustší a elastičtější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.5.12 22:25

@soldi Díky za všechno info, jsi moc hodná :kytka:
@veverka-andy Lubrikant jsme včera použili, tak vidíš, i ten na to může mít vliv, to mě nenapadlo :think:

• Citovat
  • Upravit
3127
27.5.12 14:50
@JayLee píše:
Holky a je mozny, kdyz trebas od nejakyho pondelka, tak nebyl sex vubec a v patek se nasel tenhle asi ovu hlen - vajecnej lepivej bilek, tak timpadem, ze to neni mozny sperma ale ten ovu hlen? Muze to byt tohle nebo proste neco jinciho krome sperma a ovu hlednu

No, může to být výtok. Pokud je cítit, tak můžeš mít i mikózu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
27.5.12 19:35

@JayLee ale to nie je pozitivny test :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
27.5.12 20:26

@JayLee ja uz radsej na to upozornujem, lebo vela uzivateliek netusi aky je rozdiel medzi pozitivnym tehotenskym a pozitivnym ovulacnym testom :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí