Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky:-) Kdo měl uspěšný KET? v sobotu mě čeká Ket dvou embrii.Sem po neuspěšným IVF druhým
po prvé nebyli žádní mražáčci,ted máme dva,pokaždé sem po IVF otěhotněla,ale jednou v 7 tt revize a po druhé v 5tt odešly:-( je tam šance? Všude píšou,že je minimální u zamraženych …:-)děkuju za podporu ![]()
Já mám po KETu dvojčátka a znám více takových holčin z diskuzí. Držím palce. I KETy mají velkou šanci.
Ahoj,
hlásím stejně jako Sluníčko (kterou mooooooooc zdravím
) dvojčátka po KETu. Šance je možná o trochu nižší,ale i přesto bývá KET často úspěšný.
Držím palce
.
Ahoj @1985 já také hlásím uspěšný ket a hned na poprvé.Nechali jsme si zavést dva mražáčky,ale jeden se asi v5týdnu přestal vyvijet
.Naštěstí ten druhý bojovníček to nevzdal a ted nám běhá po dvoře 18měs.klučina.
Držím pěstě at se zadaří…
Dinul, taky zdravím. Koukám, že máte páreček a že jsi je hezky donosila. Hezká jména. Mějte se.
Omlouvám se zakladatelce, že jsem takto odbočila.
Ahoj, já jsem teď těhotná po KETu, alče teprve pátý týden těhu, takže se ještě může stát cokoli ![]()
@martinaaaaaaaaa7 píše:
Ahoj, já jsem teď těhotná po KETu, alče teprve pátý týden těhu, takže se ještě může stát cokoli
gratuluju:-) a at to skončí porodem ![]()
Já si taky myslela, že KET žádnou úspěšnost nemá a tak jsem to chtěla vysloveně zkusit - náš prvorozený má jen 8 měsíců a hele ono to klaplo ![]()
Ahoj zakladatelko,
mé sestře vyšel hned první KET, čeká dvojčátka, je v 33 tt.
mě vyšel třetí KET, čekám jedno a jsem v 11 tt. (2 embryjka byla zmražená rok a chytlo se jedno, stádium blastocysta)
Pokud máš silné bojovníčky tak to určitě zvládnou, držím palce
![]()
Měla jsem 2 KETy a z obou bylo těhotenství. I když v našem případě nedopadlo ani jedno ![]()
@konilka píše:
Měla jsem 2 KETy a z obou bylo těhotenství. I když v našem případě nedopadlo ani jedno
to me mrzi a ctu tvuj podpisek a tam je jeden jeste nanuk..už ste ho absolvovali?
Teď jsme změnili CAR, takže nanuk zůstává v mrazáku. Nějak už jsem neměla nervy na pokusy bez dalších vyšetření ![]()
Moc ti držím palce na KET - určitě vyjde a nanukovi se bude dařit na 1
![]()