Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky! Doufám, že se mi sem někdo do té diskuze přidá, jsem jen ve snažilkkách a tam už jsou všechny těhotná a já pořád nic a nic. Snažím se od lo´ˇnského dubna a nic! Jak jste natom vy?
@Maryska88 píše:
Ahoj holky! Doufám, že se mi sem někdo do té diskuze přidá, jsem jen ve snažilkkách a tam už jsou všechny těhotná a já pořád nic a nic. Snažím se od lo´ˇnského dubna a nic! Jak jste natom vy?
A už jsi přemýšlela o nějakých vyšetřeních. Popřípadě návštěvy centra pro neplodnost? Říká se,že po roce snažení je to na místě. Já mám dceru po IVF a teď snad ![]()
Ahoj, jsem tady nova, takže se k vám přidávám
My se také snažíme už přes půl roku a pořád nic, asi to chce ještě čas ![]()
Ahoj Marysko, taky se přidávám..my se snažíme třetím rokem..veškeré výsledky ok, jak u mě, tak u přítele..
@Maryska88 píše:
Ahoj, taky bych se přidala, protože to mám podobně. Holky od nás ze skupiny snažilek jsou všechny těhotné nebo už mají i mimi, takže už jsem tam skoro sama snažilka
My se snažíme od minulého roku asi od května, pak pár měsíců přestávka a teď od února nanovo a pořád nic.
Zkoušli jste holky GYNEX? Slyšela jsme na to pozitivní ohlasy a nestojí to ve srovnání s IVF nic
já jsem teď s Gynexem tento cyklus začala, tak uvidíme
jinak se taky snažíme už přes 8 měsíců ![]()
@emiky Zkoušela jsem minulý rok, po dvou měsících jsem s užíváním přestala. Na mě fungoval tak, že mi okamžitě upravil cyklus na 28 dní (předtím jsem mívala jsem 28-39 dní), ale zase mi zkrátil luteální fázi na 10 dní ![]()
Ahojky,my se snazili skoro rok a pul.Slysela neskutecny ohlasy na gel Pre Seed,tak jsem ho objednala a hned na poprve jsem s nim otehotnela.A musim rict,ze kolem me spousta holek otehotnela na poprve s gelikem.
Gynex jsem brala 3 mesice,ale akorat mi upravil cyklus.
holky, já taky patřila k snažilkám, které to pořád nešlo - snažili jsme se 2 roky, všechna vyšetření byla ok, nakonec jsem začla navštěvovat CAR a tam mi zkusili první dva cykly posledovat ovulaci a nasadili Duphaston 16 - 26 den cyklu a na druhý pokus to klaplo, takže věřím, že se vám to taky povede !!!
pořád mi každý říkal, neřeš to, jsi mladá atd. no nenáviděla jsem ty kecy:( a do toho CARu šla na vlastní popud a kdybych tam nešla, tak naše mimčo na cestě asi ještě dnes není …
mooooooc vám všem držím palce ! ![]()
ahoj holky, byla jsem na tom jako vy, na první mimčo jsme čekali dva roky
Po roce snažení bych někam zašla, opravdu není moc pravděpodobné, že když se budete doma snažit dost dlouho a myslet pozitivně, přijde to. V okolí mám dva páry, které se doma snaží už okolo pěti let a pořád nic, jsou vyděšení jít na nějaké vyšetření a něco s tím dělat. Vím, že je ta představa děsivá, pro mě byla taky, ale zase se to vyplatilo. Vewdle s ložnici spí osmiměsíční syn a v bříšku mám dvě embryjka ![]()
Já jsem toho názoru, že se má vyzkoušet vše a vyčerpat všechny možnosti, takže pokud se nebude dařit, začneme to řešit dalšímmi možnými způsoby, co nám doporučí Dr. Určitě bych se toho ale nebála ![]()
Ahojky,taky se ráda přidám. Taky přemýšlím že bych si koupila ten Gynex,mám dlouhý cyklus až 41 dní,ale zase mám strach že budu mít zkrácenou luteálku,kterou mám ted 15 dní. To spíš zvažuji ten Pre Seed-zázračný urychlovač
jelikož já při ovu ten bílkový hlen zatím nenašla a taky jsem ted naposledy byla při tulení skoro jako sahara
a to jsem s tím nikdy problém neměla,spíš naopak. Asi psychika ![]()
@emiky Taky jsem toho názoru,prvně vyzkouším vše přírodní než do sebe začnu cpát hormony,ted už jsem u homeopatik.
Ahoj, tak my se snažíme od června loňského roku, takže taky skoro rok s tím, že u mně nepomohl ani gynex, ani akupunktura, ani čínské bylinky a po 3 měsíčním čekání na MS? že se to snad nastartuje jsem to vzdala a s bolestma jako při slepáku dolezla na gyndu pro agolutin. A i když jsou všechny výsledky v pořádku, tak teď stimuluju na 1. IVF - hlavně kvůli věku …