Kontryhel a kdy začít

Anonymní
24.5.12 12:39

Kontryhel a kdy začít

Ahoj holky. Dnes jsem 32 DC a Mudra mi v úterý říkala, že mám slizni jen na 5 mm. Těhotná nejsem a tak bych se ráda zkušených zeptala, zda-li se dá přivolat menstruace nebo jestli bude nečemu vadit, když bych ted začala pít kontryhel? Minulý cyklus jsem měla 47 dní a ted bych to ráda uspíšila. Tento měsíc jsem brala Gynex, od pondělí pokračuji po vynechaném týdnu.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Tadelka
24.5.12 12:46

Tak já měla vždy sliznici ukázkovou. Chtěla jsem , aby to bylo ještě lepší a začala jsem pít kontryhel. Po něm se mi úplně rozhodil cyklus a bohužel i sliznice byla nízká, což u mě nikdy nebylo. Tak že já už ho nepiju. Místo toho si dávám dvě deci červeného, to prý taky funguje, tak uvidíme :)

• Citovat
  • Upravit
5052
24.5.12 12:49

Kontryhel se pije od 1dne MS do 14 dne(ovulace),ale mně vúbec nepomohl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1178
24.5.12 13:08

Já pila kontryhel před otěhotněním. Pila jsem ho prvních 14 DC a hned se nám zadařilo. Jestli to bylo tím či ne, nevím… Kamarádka ho pila 3 měsíce a cyklus jí to nerozházelo a měla ho 28dní pravidelný. Na každého působí jinak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
24.5.12 13:18

Já jsem pila kontryhel 3 měsíce, první měsíc nic a další 2 měsíce jsem měla mnohem vyšší sliznici než před pitím.Takže mně pomohl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.5.12 13:51

Měl by pomoci na růst děložní sliznice. Když jsem ho pila, tak to bylo na té sliznici i znát. A doporučuje se od 1. DC do ovulace…pak už ne, kdybys byla těhotná

• Citovat
  • Upravit
1637
24.5.12 14:00

Ahoj, já kontryhel také piju,ale jen když mám chut na čajík,měli by se pít 1-2 šálky za den a po ovulaci se nedoporučuje protože prý způsobuje děložní vztahy a mimi by se nemuselo díky tomu dostatečně uhnízdit. Co je na tom pravdy nevím,ale někde jsem to četla. Ale po ovu se doporučuje maliníkový čaj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.5.12 14:12

Díky všem za reakci. Takže ted už budu čekat až se MS dostaví a od 1 DC? A nevadí kombinace s Gynexem? Ještě jestli mohu, ten maliníkový čaj je dobrý na co? Když nevím, kdy je ovulace, tak do 14 DC by to mělo být v pořádku?

• Citovat
  • Upravit
1637
24.5.12 14:16
@Anonymní píše:
Díky všem za reakci. Takže ted už budu čekat až se MS dostaví a od 1 DC? A nevadí kombinace s Gynexem? Ještě jestli mohu, ten maliníkový čaj je dobrý na co? Když nevím, kdy je ovulace, tak do 14 DC by to mělo být v pořádku?

Jak dlouhé máš cykly??? Maliníkový čaj je dobrý na křeče a měl by mírnit PMS syndrom. Jinak si myslím,že jsou to všechno bylinky tak by kombinace vadit neměla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1637
24.5.12 14:18

Anonymní tady je něco o tom maliníku
http://www.tehotenstviaz.cz/index.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1568
24.5.12 14:28

@Mirka6 první byl 47 bez vyvolávačky, tenhle bude podle Mudry +- stejný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1568
24.5.12 14:29

Jééé, bezva, zmizela mi anonymita (zakladatelka)… nějak se mi to šprajclo a po restartu už je tam můj nick :-) -

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1673
24.5.12 17:42

Ahoj holky, osobně kontryhel doporučuju. Mám za sebou 2 zamlklé potraty a myslím, že mi to pomohlo. Po každé revizi jsem pila kontryhel 2× denně vždy od prvního dne krvácení cca do ovulace. K tomu jsem si ještě nechala namíchat mix bylinek,který se pije denně. Na podporu otěhotnění je dobrý vitamín E ( vždy jen na určitou dobu), různé kapky ( třeba teď užívám kotvičník) a cvičím podle Mojžíšové.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1637
24.5.12 17:51

@pettta no tak pokud je máš tak dlouhé,tak myslím že cenu testovat to má až kolem 30 dne. A poznáš ovulku,třeba podle píchání nebo výtoku? já to právě poznám podle toho a pak si to testem jen potvrdím. já jsem minule měla cyklus 41 dní a ted mi ovu přišla o 3-4 dny dříve než jsem si vypočítala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1568
25.5.12 08:32

@Mirka6 Já právě tenhle měsíc ani hlen neměla, čípek mi přišel pořád stejný, bolesti jsem měla od 7 DC cca do 13 DC (což si myslím, že ovulka nebyla), takže nepoznám nic :-D. Ale asi tento cyklus začnu měřit BT. Každopádně když budu pít kontryhel cca do toho 15 DC, tak by to mělo být v poho ne? Dřív podle mě ovulka nebude ani náhodou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí