Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak já měla vždy sliznici ukázkovou. Chtěla jsem , aby to bylo ještě lepší a začala jsem pít kontryhel. Po něm se mi úplně rozhodil cyklus a bohužel i sliznice byla nízká, což u mě nikdy nebylo. Tak že já už ho nepiju. Místo toho si dávám dvě deci červeného, to prý taky funguje, tak uvidíme ![]()
Kontryhel se pije od 1dne MS do 14 dne(ovulace),ale mně vúbec nepomohl.
Já pila kontryhel před otěhotněním. Pila jsem ho prvních 14 DC a hned se nám zadařilo. Jestli to bylo tím či ne, nevím… Kamarádka ho pila 3 měsíce a cyklus jí to nerozházelo a měla ho 28dní pravidelný. Na každého působí jinak…
Já jsem pila kontryhel 3 měsíce, první měsíc nic a další 2 měsíce jsem měla mnohem vyšší sliznici než před pitím.Takže mně pomohl.
Měl by pomoci na růst děložní sliznice. Když jsem ho pila, tak to bylo na té sliznici i znát. A doporučuje se od 1. DC do ovulace…pak už ne, kdybys byla těhotná
Ahoj, já kontryhel také piju,ale jen když mám chut na čajík,měli by se pít 1-2 šálky za den a po ovulaci se nedoporučuje protože prý způsobuje děložní vztahy a mimi by se nemuselo díky tomu dostatečně uhnízdit. Co je na tom pravdy nevím,ale někde jsem to četla. Ale po ovu se doporučuje maliníkový čaj.
Díky všem za reakci. Takže ted už budu čekat až se MS dostaví a od 1 DC? A nevadí kombinace s Gynexem? Ještě jestli mohu, ten maliníkový čaj je dobrý na co? Když nevím, kdy je ovulace, tak do 14 DC by to mělo být v pořádku?
@Anonymní píše:
Díky všem za reakci. Takže ted už budu čekat až se MS dostaví a od 1 DC? A nevadí kombinace s Gynexem? Ještě jestli mohu, ten maliníkový čaj je dobrý na co? Když nevím, kdy je ovulace, tak do 14 DC by to mělo být v pořádku?
Jak dlouhé máš cykly??? Maliníkový čaj je dobrý na křeče a měl by mírnit PMS syndrom. Jinak si myslím,že jsou to všechno bylinky tak by kombinace vadit neměla.
Anonymní tady je něco o tom maliníku
http://www.tehotenstviaz.cz/index.php?…
@Mirka6 první byl 47 bez vyvolávačky, tenhle bude podle Mudry +- stejný.
Jééé, bezva, zmizela mi anonymita (zakladatelka)… nějak se mi to šprajclo a po restartu už je tam můj nick
-
Ahoj holky, osobně kontryhel doporučuju. Mám za sebou 2 zamlklé potraty a myslím, že mi to pomohlo. Po každé revizi jsem pila kontryhel 2× denně vždy od prvního dne krvácení cca do ovulace. K tomu jsem si ještě nechala namíchat mix bylinek,který se pije denně. Na podporu otěhotnění je dobrý vitamín E ( vždy jen na určitou dobu), různé kapky ( třeba teď užívám kotvičník) a cvičím podle Mojžíšové.
@pettta no tak pokud je máš tak dlouhé,tak myslím že cenu testovat to má až kolem 30 dne. A poznáš ovulku,třeba podle píchání nebo výtoku? já to právě poznám podle toho a pak si to testem jen potvrdím. já jsem minule měla cyklus 41 dní a ted mi ovu přišla o 3-4 dny dříve než jsem si vypočítala.
@Mirka6 Já právě tenhle měsíc ani hlen neměla, čípek mi přišel pořád stejný, bolesti jsem měla od 7 DC cca do 13 DC (což si myslím, že ovulka nebyla), takže nepoznám nic
. Ale asi tento cyklus začnu měřit BT. Každopádně když budu pít kontryhel cca do toho 15 DC, tak by to mělo být v poho ne? Dřív podle mě ovulka nebude ani náhodou
Ahoj holky. Dnes jsem 32 DC a Mudra mi v úterý říkala, že mám slizni jen na 5 mm. Těhotná nejsem a tak bych se ráda zkušených zeptala, zda-li se dá přivolat menstruace nebo jestli bude nečemu vadit, když bych ted začala pít kontryhel? Minulý cyklus jsem měla 47 dní a ted bych to ráda uspíšila. Tento měsíc jsem brala Gynex, od pondělí pokračuji po vynechaném týdnu.