Ovulační tester Donna

1568
25.5.12 11:43

Ovulační tester donna

Ahoj holky. Nemáte některá zkušenosti s ovulační testerem DONNA pro opakované používání či podobným od jiných firem? Mám dost dlouhé cykly a tak bych radši byla pro 1 větší investici než kupovat papírky. Děkuji předem za Vaše poznatky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5702
25.5.12 12:04

@pettta Nekupuj to, mám to doma - přesně tenhle typ a nefunguje to, jsou to vyhozené peníze.
Zkoušela jsem to olizovat 2 měsíce a nic. Kapradiny se neobjevily nikdy i když jsem měla pozitivní Ovu test a bylo to potvrzeno i Ultrazvukem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1568
25.5.12 12:10

@radka101 Díky. Ted jsem trochu víc googlovala a spokojenost je půl na půl, to se mi zdá dost málo :-(… škoda, vypadalo to dost dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
25.5.12 12:31

ja mam doma obyc detsky mikroskop a pouzivala sjem ho, kapradiny jsem mela pravidelne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1366
25.5.12 13:37

já ho mám, ale tu druhou značku a spokojenost. na značce nelázeží, opravdu stejnou službu udělá i ten mikroskop. velkou chybou bývá málo slin na sklíčku a že jsou nedostatečně zaschlé. takže nanést pořádnou vrstvu slin nejlépe z podjazyka (ne po jídle, pití a čištění zubů) a nechat uschnout, klidně i půl hodiny, pak je to vidět krásně. za mě doporučuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1568
25.5.12 13:38

@jizvíková Někde jsem četla, že holky měly kapradiny pořád, celý cyklus, tak myslíš, že to bylo třeba špatným používáním slin?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3815
26.5.12 10:43

ahoj, já si ho koupila a jsem spokojená, je fakt že opravdu je potřeba pořádná vrstva slin a nechat úplně zaschnout a pak vytočit sklíčko na maximum, v době ovu se kapradina ukázala, jinak jen ty bublinky. za mě :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kamilacek
1.11.12 12:42

Zdravim, nam pomohl, fungoval mi dobre. Presne kdy se objevily „kapradiny“ jsem otehotnela a nyni jsem v 7.tydnu. Takze muzu doporucit. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Berten
28.3.13 20:58

Ovulační test Donna

Ahojte, nemáte prosím někdo zkušenost s výměnou baterie u ovulačního testu Donna? Přestává mi svítit světýlko..

• Citovat
  • Upravit
IamSherlocked
7.7.13 12:00

Oživuji diskuzi protože bych se chtěla na něco zeptat. Pořídila jsem si tuhle věcičku protože chci vypozorovat kdy dostanu první ovulaci od porodu. Mám ten tester asi týden a neukazovalo mi to žádné kapradiny až teď dva dny jsou tam vidět krásné kapradiny, ale třeba jen na 1/3 sklíčka, zbytek jsou takové ty malé „řasy“ a nebo tečky. Znamená to že příjde ovu? poslední tři dny nekojím v noci, možná to má vliv..?

• Citovat
  • Upravit
Bobina111
13.7.13 00:13

Tak jsem take pred par dny zakoupila tento test a mela bych otazku. Po vycisteni sklicka (lihem) mne prijde, ze je videt stale stejny obraz jako po naslineni. Nemelo by byt po vycisteni alkoholem sklicko v mikroskopu temer bez jakychkoliv znaku? Vidim tam hlavne stale jeden dlouhy, siroky „vlas“, ktereho se nemuzu zbavit ani po vycisteni. Nebo cim to cistite vy? Dekuju!

• Citovat
  • Upravit
IamSherlocked
13.7.13 08:26

Já na to normálně jen dýchnu a vyčistím vatovým tamponkem nebo něčím jemným. Ten vlas tam vidím taky, buď to bude nějaký škrábanec nebo něco… nevím :nevim: ale aby ti ten testr zobrazil opravdu správně, musíš tam dát hodně slin a nechat schnout aspoň půl hodiny, i dýl. Nejlepší jsou sliny z podjazyka a hlavně musí být bez bublinek. Já se s tím naučila zacházet asi po týdnu.

• Citovat
  • Upravit
Bobina111
13.7.13 12:00

Tak to se mi ulevilo s tim vlasem:-) Dekuju! Hodne a bez bublinek, hned po ranu davam a i dlouho cekam, tak snad tu vytouzenou kapradinku taky nekdy uvidim, prt.mam po operaci cipku mens. teda hodne prapodivnou:-( A zjistit ovu je fakt tezky.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.5.16 20:31

Oživuji

Koupila jsem si z online shopu lékárny tenhle test. Podle návodu měla být někde na sklíčku nějaká bílo-fialová ochranná folie ke stržení. Nic jsem nenašla.

Když sklíčka vyčistíte alkoholem, vidíte čisto??? já tam vidím furt „bordel“. Když dám sliny, idím pořád to samý.

Skoro mám pocit, že mi poslali nějakej už použitej.

• Citovat
  • Upravit
2008
8.5.16 08:46

Tenhle tester jsem si kdysi nadšeně koupila a po měsíci vyhodila. Buď to moc nefungovalo, nebo jsem nepřišla na fintu, jak na to…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí