Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Slečna která založila tuhle diskuzi mi přijde jako normální podrazačka… ![]()
@AniNevim a jo
v pohodě jen jsem myslela že to zakladatelka myslí jinak to ted asi lituju neětasníka
dneska není pátek, ani děti nemají prázdniny.. Tuž že by erupce na sluníčku nebo chlap nechce dítě ![]()
Pokud je to tak je to podle chlapa si neudrží a bude jen litovat
@banánice píše:
Pokud je to tak je to podle chlapa si neudrží a bude jen litovat
A třeba jde zrovna o náhodnou známost ![]()
Možný je cokoliv, ale kdo chce kam… ![]()
@Hotaru píše:
A třeba jde zrovna o náhodnou známost
Možný je cokoliv, ale kdo chce kam…
aby to byl treba muj manzel
![]()
Je to nechutný ale já znala holku z tábora co si to nechala a po nějaké době vysrkala
takže dneska se není čemu divit ![]()
@alik111 píše:
aby to byl treba muj manzel![]()
![]()
No tak ho musíš poučit, aby si příadnou nadílku bral sebou ![]()
Já to tomu svýmu normálně řekla, že tohle se děje a kdyby byl tak blbej s chtěl si štrejchnout někde kolem, ať používá ochranu (nechci nic chytit) a ať si jí taky bere sebou + ukázala jsem mu takovouhle podobnout diskuzi co tu probíhala dřív..
![]()
@SatanekTerezka píše:
Je to nechutný ale já znala holku z tábora co si to nechala a po nějaké době vysrkala![]()
![]()
takže dneska se není čemu divit
Prase no ![]()
Hotaru -
tak to já mu pro jistotu nabaluju kondomy, ale pochybuju že by je použil abych na to náhodou nepřišla
krabička je stále plná ![]()
@SatanekTerezka píše:
Hotaru -tak to já mu pro jistotu nabaluju kondomy, ale pochybuju že by je použil abych na to náhodou nepřišla
krabička je stále plná
Nejhorší je zjištění, že v krabičce bylo ještě 5 kondomů a jsou tam už jenom 3
Ještěže jsem mu nic neřekla, zbývající 2 zapadly v šuplíku pod bombarďáky
![]()
@Hotaru taky jsem hned chlapa varovala, že když už, tak jen s kondomem a vzít ho sebou, ale ne že ho zapomene v kapse, nerada bych při praní narazila na překvapení
![]()
@laura19 píše:
Ahoj, je tady nekdo takovy, kdo chce otehotnet tak si dava sperma z kondomu do pochvy?
Předpokládám tedy, že přítel/ manžel nechce
Neměla bys to dělat za jeho zády takový věci, nevíš jaký to může mít následky ![]()