Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
A mimochodem je v procesu, aby se i u nás uzákonilo umělé oplodnění lesbických párů. To bych byla na maminku hrdá, kdybych zjistila, že si do sebe lila obsahy kondomů.
Jak už jsem psala, zkus si vyhlídnout nějaké gaye. Mužské páry taky mají problém s potomstvem ![]()
@Anonymní píše:
Jsem zakladatelka, oživuji diskusi. Potřebuji se vypovídat, protože jsem v depresi z toho, že dotyčný, se kterým bych chtěla dítě, nechce. Vůbec se mi nechce do jiného dárce. Zase ale nechci zůstat bezdětná. Mám teda jakože jednoho dárce, možná, snad by do toho šel. Ale to mám jít do toho s nechutí? A celý život se trápit, že mám dítě, ale není počaté s láskou? Možná to moc řeším, nevím. Ale každý den se mi chce brečet.
A co si teď dát na chvíli od toho pokoj, uklidnit se, a potom s čisotu hlavou nad tím zkusit znovu přemýšlet?
A ty s ním jako nejsi nebo proč dárce? Tak když děti nechce..
Zakladatelko, kolik ti je? Treba ještě neni pozdě víc zapracovat na vztahu a poté zůstat spolu nebo se proste rozejít. Chápu, ze miminko moc chceš a hlavně s tím tvým, ale on zas ne a myslím si ze by se v tomto ohledu neměl tlačit nikdo tam ani tam. Zkus si nechat čas. Treba sama poznáš jak moc je to u partnera definitivní a jak moc vám do toho zasáhne priroda
ale na nějakou „tajnacku“ bych ja za sebe nesla. Ten vztah pak ztrácí na důvěryhodnosti. Zkus si sama za sebe říct, jestli jsi ochotna a schopna přijmout partnera i s jeho nechtěním dětí a jestli jsi ochotna to celoživotní zvládnout a pokud ne Rozhodni se sama jestli ti za to všechno partner tolik stojí…
@Anonymní píše:
@Catmum Je mi 32. Nejsme partneři. Je to složitější. Neudělala bys to? Věř mi, že kdybys byla na mém místě, tak možná ano.
Tak to bude asi nějaká dobra partie
nevím, pokud by mi šlo hlavně o jeho geny asi je to možnost, ale jak když už dite, tak normálně ve vztahu z lásky aby měli tatínka s velkým T. To mi sedí víc.
@Anonymní píše:
Jsem zakladatelka, oživuji diskusi. Potřebuji se vypovídat, protože jsem v depresi z toho, že dotyčný, se kterým bych chtěla dítě, nechce. Vůbec se mi nechce do jiného dárce. Zase ale nechci zůstat bezdětná. Mám teda jakože jednoho dárce, možná, snad by do toho šel. Ale to mám jít do toho s nechutí? A celý život se trápit, že mám dítě, ale není počaté s láskou? Možná to moc řeším, nevím. Ale každý den se mi chce brečet.
A to jako řešíš celé dva roky???
Místo řešení neřešitelné situaci jsi si mohla za ty dva roky najít partnera a třeba už být těhu
![]()
Pravda, já jsem řešila s partnerem podobnou situaci - já jsem dítě chtěla, on si pořád vymýšlel nesmysly proč ještě počkat. Tak jsem mu dala nůž na krk buď rozvod nebo dítě… A vybral si to druhé a dnes je to nejšťastnější a nejpyšnější tatínek ![]()
Ale pokud by se rozhodl jinak, tak bych se sebrala a šla. Řešit takové nesmysly jako ty jsem odmítala - život je příliš krátký, abych se snažila vyřešit neřešitelné!!!
A co to z kondomu natahnout do strikacky a vstriknout to do sebe? jako je to lidskej hnus toto, takhle podelat chlapa no..nevim.asi jsou jiny zpusoby. n evim co bych delala ja. jestli bych toho byla schopna no.
sex je na chlapy bic, chudaci ![]()