Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@AnySs píše:
Předpokládám tedy, že přítel/ manžel nechceNeměla bys to dělat za jeho zády takový věci, nevíš jaký to může mít následky
nasledky to muze mit 50 na 50, stredni cestu neznam ![]()
To je zas debata
tak kdy už mě napadne tak blbá myšlenka, že manžela/přítele podfouknu, no tak udělam uprostřed pytlíčku s kondomem malou dirku jehlou a vyřešeno ne? Buď to vyjde nebo nevyjde, ale takový nápady ![]()
@Marruš To bylo kdysi v Dokonalém světě, v tom seriálu
Jedna tam chtěla otěhotnět (hrála ji Jana Stryková), a tak nalila sperma z kondomu do nějakého kelímku a rychle jeli k Apolinářovi, aby jí mohli spermie vpravit do těla ![]()
@Anonymní píše:
Prosím o zachování anonymity. Děkuji. Povedlo se některé otěhotnět způsobem, že propichla kondom, popřípadě jiným nekalym způsobem? Odpuzující komentáře čekám, jen doufám, že se objeví i nějaké pro mě přínosné.
Já doufám, že se pro tebe žádné přínosné neobjeví.
@Anonymní píše:
Prosím o zachování anonymity. Děkuji. Povedlo se některé otěhotnět způsobem, že propichla kondom, popřípadě jiným nekalym způsobem? Odpuzující komentáře čekám, jen doufám, že se objeví i nějaké pro mě přínosné.
Ne nepovedlo, protože jsem to nikdy nezkoušela a nikdy zkoušet nebudu. Víc nepíšu, nebyla bych slušná.
No, aspoň budu mít co dát manželovi přečíst, aby si mě ještě o chloupek víc vážil.
Ale na to existuje spousty jiných způsobů než takhle podvést nějakého chlapa
@Anonymní píše:
Protože jsem lesba. Bych vás holky chtěla vidět v mé kůži, co byste dělali. Až se narodíte jako homosexuální, tak potom si povíme.
Obávám se, že se nám nepoštěstí. Já bych zatnula zuby a ukecala kamaráda na sex ![]()
No ono je super přivést dítě do vztahu, kde si partnerka evidentně svého partnera „váží“ takovým způsobem, že je schopná mu provést tohle
jakou si myslíš, že má ten vztah budocnost? Potažmo to dítě
měla jsem kolegyni, která tajně vysadila prášky v domnění, že budou spokojená rodina, ale sakra se přepočítala ![]()
Teď jsem přečetla tvůj příspěvek, že jsi na lesba, v tom případě beru zpět
mate to těžké
a opravdu je mi líto, že máte v tomhle státě omezené možnosti..
Příspěvek upraven 15.06.16 v 21:32
@Anonymní píše:
Když já nemám žádné kamarády a nechci anonymního dárce, kdybych třeba nedejbože umřela, tak dítě skončí v dětském domově.
Tak se domluv s tím sexuálním partnerem. To by nešlo??
@Lucinesshka píše:
Tak se domluv s tím sexuálním partnerem. To by nešlo??
To taky moc nechápu, když nejsou kamarádi na domluvu tak ten „dárce“ = partner na sex by to měl vědět. Možná by s tím souhlasil, možná ne, ale udělat to takovým nekalým způsobem je ponižující.
@Anonymní píše:
No, když on dítě nechce. Nepremluvím ho, už jsem to zkoušela. Už mám nějaký věk. Asi je to osud, ale je to těžké smířit se s tím, že nebudu mít děti, víte.
A co zkusit najít někoho jiného?
Není to tak moc dávno, co tu psal jeden gay, že by rád s někým zplodil potomka. A myslím, že jako muž/gay určitě není jediný, kdo touží po dítěti. Nechceš zkusit se s někým takovým seznámit, trochu se poznat a pokud si „sednete“, tak pracovat na dítěti buď klasickým způsobem, přes stříkačku nebo pomocí CARu?