Sperma v kondomu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16986
26.3.13 02:14
@AnySs píše:
Předpokládám tedy, že přítel/ manžel nechce :roll: Neměla bys to dělat za jeho zády takový věci, nevíš jaký to může mít následky :cert:

nasledky to muze mit 50 na 50, stredni cestu neznam :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1701
26.3.13 06:37

To je zas debata :D tak kdy už mě napadne tak blbá myšlenka, že manžela/přítele podfouknu, no tak udělam uprostřed pytlíčku s kondomem malou dirku jehlou a vyřešeno ne? Buď to vyjde nebo nevyjde, ale takový nápady :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4263
26.3.13 07:39

@Marruš To bylo kdysi v Dokonalém světě, v tom seriálu :D Jedna tam chtěla otěhotnět (hrála ji Jana Stryková), a tak nalila sperma z kondomu do nějakého kelímku a rychle jeli k Apolinářovi, aby jí mohli spermie vpravit do těla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
231
29.11.15 18:27

Za jak dlouho se ti to povedlo otěhotnět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
917
15.6.16 21:17
@Anonymní píše:
Prosím o zachování anonymity. Děkuji. Povedlo se některé otěhotnět způsobem, že propichla kondom, popřípadě jiným nekalym způsobem? Odpuzující komentáře čekám, jen doufám, že se objeví i nějaké pro mě přínosné.

Já doufám, že se pro tebe žádné přínosné neobjeví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9935
@Anonymní píše:
Prosím o zachování anonymity. Děkuji. Povedlo se některé otěhotnět způsobem, že propichla kondom, popřípadě jiným nekalym způsobem? Odpuzující komentáře čekám, jen doufám, že se objeví i nějaké pro mě přínosné.

Ne nepovedlo, protože jsem to nikdy nezkoušela a nikdy zkoušet nebudu. Víc nepíšu, nebyla bych slušná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767

8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o :roll: No, aspoň budu mít co dát manželovi přečíst, aby si mě ještě o chloupek víc vážil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
15.6.16 21:19

A proč bys to jako chtěla dělat??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
15.6.16 21:27

Ale na to existuje spousty jiných způsobů než takhle podvést nějakého chlapa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
15.6.16 21:27
@Anonymní píše:
Protože jsem lesba. Bych vás holky chtěla vidět v mé kůži, co byste dělali. Až se narodíte jako homosexuální, tak potom si povíme.

Obávám se, že se nám nepoštěstí. Já bych zatnula zuby a ukecala kamaráda na sex :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
532
15.6.16 21:29

No ono je super přivést dítě do vztahu, kde si partnerka evidentně svého partnera „váží“ takovým způsobem, že je schopná mu provést tohle :zed: jakou si myslíš, že má ten vztah budocnost? Potažmo to dítě :think: měla jsem kolegyni, která tajně vysadila prášky v domnění, že budou spokojená rodina, ale sakra se přepočítala :nevim:
Teď jsem přečetla tvůj příspěvek, že jsi na lesba, v tom případě beru zpět :mavam: mate to těžké :( a opravdu je mi líto, že máte v tomhle státě omezené možnosti..

Příspěvek upraven 15.06.16 v 21:32

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
15.6.16 21:32
@Anonymní píše:
Když já nemám žádné kamarády a nechci anonymního dárce, kdybych třeba nedejbože umřela, tak dítě skončí v dětském domově.

Tak se domluv s tím sexuálním partnerem. To by nešlo??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
917
15.6.16 21:37
@Lucinesshka píše:
Tak se domluv s tím sexuálním partnerem. To by nešlo??

To taky moc nechápu, když nejsou kamarádi na domluvu tak ten „dárce“ = partner na sex by to měl vědět. Možná by s tím souhlasil, možná ne, ale udělat to takovým nekalým způsobem je ponižující.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
917
15.6.16 21:38
@Anonymní píše:
No, když on dítě nechce. Nepremluvím ho, už jsem to zkoušela. Už mám nějaký věk. Asi je to osud, ale je to těžké smířit se s tím, že nebudu mít děti, víte.

A co zkusit najít někoho jiného?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
15.6.16 21:41

Není to tak moc dávno, co tu psal jeden gay, že by rád s někým zplodil potomka. A myslím, že jako muž/gay určitě není jediný, kdo touží po dítěti. Nechceš zkusit se s někým takovým seznámit, trochu se poznat a pokud si „sednete“, tak pracovat na dítěti buď klasickým způsobem, přes stříkačku nebo pomocí CARu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí