Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Gladys píše:
V řádu minut? No i když, jsem četla, když nějakýmu chlapovi dělalo problém odběr spermatu na vyšetření na místě, tak někde povolovali odběr doma a převoz, nevím do jak dlouhé doby, snad do hodiny?Přemýšlím, co člověka vede k takovému dotazu… Určitě pouze čestné úmysly, že
taky mě napadlo
![]()
Já si rozhodně nemyslím že by to bylo jen pár minut stejně jako na vzduchu.
Spíš to bude jako ve zkumavce a tam jsou to hodiny.
Tedy pokud kondom není spermicidní.
@Gladys moje teta nemohla otěhotnět, a dr potřeboval strejdovi spermie, a on že nikam nepůjde, tak ho teta odebrala doma, zkumavku dala do podprdy, prý to vydží, jo zkumavku před odběrem měla taky v podprdě, už je to cca 25 let.
Takhle holka neotěhotníš, v kondomu spermie hned umírají, zaplať pán Bůh.
![]()
Jojo,45 nebo 60min. Pri telove teplote.
Teda tolik casu je na predani lekari do ruky.
Příspěvek upraven 25.03.13 v 22:28
Když jim uděláš dírky na dýchání, tak dýl, než kdybys to zavázal/a ![]()
Ba ne, taky jsem po tom pátrala a záleží na tom, zda je uvnitř kondomu spermicid - pak okamžitě „hynou“. Jinak je to vážně tak nějak stejně jako na vzduchu ![]()
Ale musím se k něčemu přiznat
Jednou jsem se chtěla podívat jak vypadá spermie pod mikroskopem a nechala jsem je přes noc v kondomu a podívala se až ráno a ještě nějaký žily
A to bylo takových… 10 hodin??
@K.Black píše:
moje teta nemohla otěhotnět, a dr potřeboval strejdovi spermie, a on že nikam nepůjde, tak ho teta odebrala doma, zkumavku dala do podprdy, prý to vydží, jo zkumavku před odběrem měla taky v podprdě, už je to cca 25 let.
jo, v podprdě, aby to mělo tělesnou teplotu, takže to asi vážně bude v řádu hodin. Ale předpokládám, že jakmile vychladnou, tak zdechnou
No když ho zavážeš a uděláš pořádný uzel, tak jen do té doby, než se ti ty potvůrky udusí… ![]()
@Regina Hero to jako vážně?
Myslím, že všechny kondomy jsou se spermicidem, takže není šance.
@Gingerka píše:
Ježiš, chlapi aby se báli už i o použité kondomy…
Proto řikám chlapovi „Když už budeš chtít jít jinam, použij kondom a HLAVNĚ si ho odnes sebou“
![]()
@Anonymní píše:
@Regina Hero to jako vážně?
Myslím, že všechny kondomy jsou se spermicidem, takže není šance.
a proto mají tak malou „účinnost“? ![]()
Tak mě napadá, jestli anonymka není furt ta samá, jak se včera ptala na něco podobného, dneska zas, jestli se dá otěhotnět prstíčkovou metodou, jak dlouho vydrží na vzduchu a teď zas jak dlouho jí ty potvory vydrží v kondomu. O co jí asi jde, že?
Myslim, ze kdyz je z toho kondomu vycucnes, tak te jeste dlouho budou lechtat v zaludku a ve strevech.
Jinak na blbou otazku, devce…