Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
Protože jsem lesba. Bych vás holky chtěla vidět v mé kůži, co byste dělali. Až se narodíte jako homosexuální, tak potom si povíme.
asi hloupý dotaz, ale styk s mužem kondomem je pro lesby normální? Zatímco bez kondomu je to jen pro heterosexuální? Nějak tomu nerozumím… nebo nejsi obnovitelka diskuze?
@Anonymní píše:
Každopádně každá z variant má své pro a proti. Tak jsem zvědavá, jak to se mnou dopadne. Hlavně ženy tady píšou, že otěhotněly, jak na to nemyslely, toto bohužel u mě nehrozí.
Tak tet te uklidnit. Já na to myslela každý den. A když jsem měla plodné dny tak jsem na to myslela dokonce i při sexu že by se to dnes mohlo podařit a měsíc po tom co jsme si řekli že se budeme snažit jsem našla //
@Regina Hero
taky nechapu, nepredpokladam, ze lesbicka ma bezne chlapa za sexualniho partnera a pokud ho zna jako znameho ci kamarada a on ji uz oplodnit odmitnul, tak ted by tezko skocil na sex s kondomem…
Hele-bez rypani-ty jsi lesba a spis normalne s chlapem nebo to delas jen kvuli ditku? on vi, ze jsi lesba?
a kdyz tak moc chces ditko, tak zkus spis prehodnotit toho darce. Co na tom, ze dite nebude znat otce? jako ano, radeji „uplna rodina“, ale tohle mi prijde lepsi nez propichavat kondom ![]()
@Anonymní píše:
Tak to je hezký! Takže není pravidlem, že se na početí nesmí myslet.
Přesně tak ![]()
@Anonymní píše:
Kvůli dítěti. On ví, že jsem lesba, myslí si, že mi asi chybí sex, je mi jedno, co si myslí. No, tak dívám se na Poštu pro tebe a bohatě mi stačí ty teskné příběhy tam.
Tak je smutne nemit tatu, ale neni to katastrofa. Nemit dite je horsi ![]()
Navic pro toho otce to bude nechtene dite, coz taky neni vyhra
treba ho neprijme, coz je smutnejsi nez ze neni ![]()
Zkus to jeste zvazit. pripadne to zkusit s nekym, kdo chce to, co ty ![]()
@Anonymní píše:
Už asi chápu. Pro lesby není normální styk s mužem, ani s kondomem. Ale on se bojí, že otěhotnim.
zarazilo mě, že píšeš, že jsi lesba a máš přitom (asi pravidelný) styk s mužem…
@Anonymní píše:
Kvůli dítěti. On ví, že jsem lesba, myslí si, že mi asi chybí sex, je mi jedno, co si myslí. No, tak dívám se na Poštu pro tebe a bohatě mi stačí ty teskné příběhy tam.
tak planovat si zivot podle toho, co vidim v Poste pro tebe…ehh
no kazdopadne, ty nechces, aby dite melo anonymniho otce, ale chces mu poridit otce, ktery dite nechce. no takze mu poridis zapis do RL a nejake alimenty. a dite bude vedet, „kdo“ je jeho otec a bude uvazovat proc ho nechce, proc za nim nechodi, proc se o nej nezajima… tak z meho pohledu teda lepsi vubec nevedet, kdo ten otec je.
@Anonymní píše:
Už asi chápu. Pro lesby není normální styk s mužem, ani s kondomem. Ale on se bojí, že otěhotnim.
Ahá, takže chápu to správně, on se bojí, že otěhotníš (nepřeje si to), ale ty chceš dítě za každou cenu, takže chceš „nehodu“, přes jeho výslovný nesouhlas? ![]()
@Anonymní píše:
Prosím o zachování anonymity. Děkuji. Povedlo se některé otěhotnět způsobem, že propichla kondom, popřípadě jiným nekalym způsobem? Odpuzující komentáře čekám, jen doufám, že se objeví i nějaké pro mě přínosné.
jo, povedlo, známé - zůstala sama, chlap ji poslal do háje.
@Anonymní píše:
Měla by sis najít chlapa, který do toho půjde dobrovolně, tohle je nechutný podraz ![]()
@Anonymní píše:
Než najdu muže, který do toho půjde dobrovolně, tak už dávno budu pod drnem.
Jsou takoví, tak se snaž. Navíc v zahraničí je možnost umělého oplodnění lesbických párů, to je další možnost. Lepší, než zneužít chlapa.
@Anonymní píše:
Tu poštu jsem samozřejmě myslela nadnesene přece. Ale něco na tom bude. Dále jsem četla různé studie atd.
jo a podle tvych studii v cem je lepsi mit otce, ktery dite nechtel, nechce a nezajima se, nez nemit otce? vedet, ze „jo tam ten pan naproti je muj bilogicky otec, ale v zivote jsem mu nestal za jedinou navstevu nebo darek“?
mi anonymniho otce sice neni rozhodne idealni, ale aspon ne tak zranujici.
@Anonymní píše:
O zapsání do rodného listu ani o alimentech jsem nepsala ani slovo. Tak mi nic nepodsouvejte.
tak pokud to diteti chces jen rict „per huba“ a nemit to nikde zapsane a nic po tom chlapovi nikdy nechtit, tak to muzes vzit anonymniho darce a diteti pak rict cokoliv, co ti v te chvili prijde vhodne