Spermiogram - muž se mu brání

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
29
31.3.10 12:15

Manžel se rozhodl, že na spermiogram půjde, ale odběr provede doma a já to tam odvezu … Když jsem mu řekla, že to tam odveze, tak rychle odvětil, že by to tam dal do schránky nebo hodil oknem :lol: JE TO OPRAVDU STYDLÍN.

Ale zase se z toho vykroutil :andel: , včera jsem dostala první obrázek z ultrazvuku :srdce: a snad nám v listopadu přibude nový malý člen rodiny :kytka: Už se na něj těšíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
25.4.10 11:01

alibismus

:dance: my s manželem taky mame 12 leteho,zdraveho syna. :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.6.16 23:27

spermiogram

Ahoj dámy, ženy a štastné maminky.Vim že pro chlapy jako já máte nelichotivé pojmenování jako slaboch, apod. Ale holky vy s tím máte u svých protějšků zkušenost. Já jdu po roce snažení pozítří poprvé na spermiograf. Už ted jsem si musel dát na kuráž pár piv. Vím zhruba jak spermiograf probíhá a mám děsnou trému, tak jestli máte trochu porozumění držte mi ve středu palce, protože já se večer budu bud radovat že můžu být tatka, nebo se v horším případě opiju jako kůň. já se vám pozítří ozvu. prosím držte mi pěsti, já mám tu svoji holku moc rád a oba chceme miminko. díky vám kdo nám fandíte. Trochu slaboch ,Stydlinek.ahoj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.12.16 23:47

Dotaz:

• lze Donest vzorek z domova bez podpisu-souhlasu muze u doktora
  • lze ziskat vzorek napr. masturbaci na ma prsa, neni pak vzorek znehodnoceny?
  • Citovat
  • Upravit
10726
21.12.16 23:50

Omyl. pardon.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.