Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Manžel se rozhodl, že na spermiogram půjde, ale odběr provede doma a já to tam odvezu … Když jsem mu řekla, že to tam odveze, tak rychle odvětil, že by to tam dal do schránky nebo hodil oknem
JE TO OPRAVDU STYDLÍN.
Ale zase se z toho vykroutil
, včera jsem dostala první obrázek z ultrazvuku
a snad nám v listopadu přibude nový malý člen rodiny
Už se na něj těšíme.
Ahoj dámy, ženy a štastné maminky.Vim že pro chlapy jako já máte nelichotivé pojmenování jako slaboch, apod. Ale holky vy s tím máte u svých protějšků zkušenost. Já jdu po roce snažení pozítří poprvé na spermiograf. Už ted jsem si musel dát na kuráž pár piv. Vím zhruba jak spermiograf probíhá a mám děsnou trému, tak jestli máte trochu porozumění držte mi ve středu palce, protože já se večer budu bud radovat že můžu být tatka, nebo se v horším případě opiju jako kůň. já se vám pozítří ozvu. prosím držte mi pěsti, já mám tu svoji holku moc rád a oba chceme miminko. díky vám kdo nám fandíte. Trochu slaboch ,Stydlinek.ahoj
Dotaz:
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď