Spermiogram - Asthenozoospermie

3726
18.1.16 14:28

Spermiogram - ASTHENOZOOSPERMIE

Ahojky, chci se zeptat, manžel byl v pátek na spermiogramu, výsledek je uveden v názvu, paní si nás vzala do místnosti a vysvětlila nám výsledky řádek po řádku, manžel má vyšší viskozitu, což prý může ovlivňovat příjem tekutin, abstinence atd… doporučila nám abych po sexu ležela třeba hodinu a více tohle chápu :oops: Ale dále mu vyšla menší pohyblivost těch spermií prý se sčítají dvě věci už nevim jaké ale mělo by to dávat 40% manžel má 33% takže doporučení bylo častější sex prý jak se ty spermie při abstinenci hromádí stává se že se pak umlátí byčíkama :) takže před ovulací máme souložit klidně čtyři dny za sebou a pak dva dny po ovulaci, manžel se toho samozřejmě chytil že to říká pořád že to děláme málo :oops: ptala jsem se na nějaký vitamíny a ona říkala že není potřeba, že ty výsledky jsou v normě tak nevim :nevim: hlavně udržovat varlata v chladu, což manžel má problém když dělá na lince a je pořád spocenej a splavenej :? máte nějaká zkušenosti s tímhle výsledkem spermia??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
22
17.3.16 20:47

@Marca 1
Ahojky :mavam: Všimla jsem si tvého dotazu…rok se snažíme o mimi…já jsem nějak nefungovala ale hormonama mě dala doktorka po 8měcících dohromady, ale přesto se nezadařilo tak musel manža v prosinci na spermiogram…ten nám vyšel taky celkem blbě…ořesně jak píšeš, tu sčítanou hodnotu taky neměl 40%…a celkovou pohyblivost jen 46%…tak jsme ho s doktorkou nadopovaly vitamínama…selen, zinek, karnitin, rhodiola..a dneska byl po třech měsích manža znova a úplně paráda…má to všecko v normě…dokonce ta celková pohyblivost mu narostla na 71% a ta sčítaná hodnota je necelých 70%…tak chlapa nadopuj vitamínkama a půjde to :palec: :palec: :palec: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
30.6.18 10:59

Asthenozoospermie

Hezky den,
Pritelovi byla na spermiogramu zjistena vyse uvedena diagnoza, ma 5% progresivne pohyblivych, 20% neprogresivne pohyblivych a 75% nepohyblivych spermii. Zatim to byl prvni spg, ted pujde na krev, zda to neni ovlivneno leky na zaludek (helicid), na kontrolni ma jit v zari. Vy, co mate zkusenosti, poradite, podelite se? Dva mesice uz bere Fertilman. Dekuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37450
30.6.18 12:53

Mějte na paměti, že spermii to trvá 4-6 týdnů, než jde do akce. ;)
Uvedený preparát neznám,ale o tématu tady:
https://www.emimino.cz/…muze-279505/?…
:mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
30.6.18 15:38

Však na to myslím, jde mi jen o zkušenosti, protože strýček google mě moc nepotěšil s výsledky a nikde se nedá dohledat, nakolik jeho léky mohou za ten výsledek :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí