Spermiogram odběr v prostředí domova

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
27.3.21 12:23
@Anonymní píše:
Zdravím,
máme žádanku i vybrané centrum kam půjdeme. Partner chce ale vše provést doma. Což já chápu a plně respektuji. Dočetla jsem se jen že se musí vše doručit do 1h. od odběru. Jsou ještě nějaké podmínky? Jak to bylo u vás? Na co se máme připravit😁

Mám normálního chlapa, naštěstí, takže to přežil.
Já přežila několik narkoz, odběrů vajíček, hystereskopii, nespočet prohlídek, odběrů krve a dva potraty. Tak se asi nechtěl nechat zahambit jako fňukna.

• Citovat
  • Upravit
36992
27.3.21 12:59

:think: Je to nutné :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3724
27.3.21 13:07
@Ba-stet píše:
Hele, ja to chapu. A jak nam rekli v caru, neni to nijak neobvykle. Muj muz je takova citliva povaha a dělat to v místnosti, kde to nekdo delal ctvrt hodiny pred nim, kolem ty osmatany casopisy… Docela dobre to vystihuje ta scena Jak jsem poznal vasi matku… :nevim:

On mi to muz taky vylicil v barvach, ze to neni zadna rozkos, ale presto si myslim, ze chlapu, kterym by to opravdu z toho duvodu fyzicky neslo, je minimum. Ono ja vim dost o inseminaci u zvirat :mrgreen: a tam je vzdy lepsi cerstva inseminace, nez to vozit. Logicky mi tim padem prijde, ze u lidi to musi byt stejne :)

Chci tim rict, ze kdyby sli do ivf, tak az ona pujde na odber, tak on si to zas poveze z domova v kapse tedy. Pokud muzu, udelam vzdy 110% pro uspech, a toto mi prijde jako jedna z veci, kde ten cas transportu k vysetreni (pripadne k oplodneni) roli zkratka hrat muze. Tedy snazila bych se premoct. Jako ano, pokud se nekomu z te situace v kabince ani nepostavi, tak jine reseni neni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
27.3.21 13:16
@Mutlice píše:
On mi to muz taky vylicil v barvach, ze to neni zadna rozkos, ale presto si myslim, ze chlapu, kterym by to opravdu z toho duvodu fyzicky neslo, je minimum. Ono ja vim dost o inseminaci u zvirat :mrgreen: a tam je vzdy lepsi cerstva inseminace, nez to vozit. Logicky mi tim padem prijde, ze u lidi to musi byt stejne :)

Jak říkám, u nás to byl celkem problém. A nedělal to z pohodlnosti nebo rozcapenosti :nevim: Výsledky z domova byly o hodně lepší, tam to prostě skoro nešlo. Ale bydlíme teda doslova na skok od laborky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3724
27.3.21 13:25
@Ba-stet píše:
Jak říkám, u nás to byl celkem problém. A nedělal to z pohodlnosti nebo rozcapenosti :nevim: Výsledky z domova byly o hodně lepší, tam to prostě skoro nešlo. Ale bydlíme teda doslova na skok od laborky…

Ja to chapu, chlapi, co maji s tou situaci neprekonatelny problem, a pak to holt nejde vubec. V tom pripade je dobre, ze existuje takove reseni. Na druhou stranu caste jsou ty pripady, ze chlap vlastne ani o nejakem spermiogramu nechce slyset. Asi ze strachu z vlastniho selhani. A pak ty obstrukce jsou nefer vuci te zene, kterou cekaji mnohem neprijemnejsi kroky. No ale i prirozene je cela ta naloz bolesti atd na zenske, priroda to zkratka tak zaridila.
Muzske pleme ja mam ale jinak rada, nic proti :) aby to nevyznelo jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36076
27.3.21 18:59
@Ba-stet píše:
Jak říkám, u nás to byl celkem problém.

Jak problém? Tak mu prostě pomohu, náležitě proberu přednosti všude kolem přítomných sestřiček a pěkně barevně mu vykreslím různé pikantní situace, a byl v tom čert, aby to z odběrové dózy nepřetékalo přes okraj! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
9.4.21 18:50

Spermiogram

Ahoj holky, neúspěšne se témeř dva roky snažíme o mimiňouse, teď jsme podstoupili vyšetření já v pořádku, příteli vyšla teratozoospermie ze spermiogramu, chtěla bych se zeptat, máte s tím některá zkušenost? Jaká je úspěšnost otěhotnění přirozeně? :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
9.4.21 19:04
@jege píše:
Jak problém? Tak mu prostě pomohu, náležitě proberu přednosti všude kolem přítomných sestřiček a pěkně barevně mu vykreslím různé pikantní situace, a byl v tom čert, aby to z odběrové dózy nepřetékalo přes okraj! :mrgreen:

tak mě napadá, zda by v té odběrové místnosti nemohli být oba. Žena ví, co na chlapíka platí, operativně vypomůže, má to v paži… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
9.4.21 19:15
@Burj Chalifa píše:
tak mě napadá, zda by v té odběrové místnosti nemohli být oba. Žena ví, co na chlapíka platí, operativně vypomůže, má to v paži… :D

Myslim, ze je přímo zakázáno pomáhat. Vsak to nedelaj pro zabavu :cert: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
9.4.21 19:17
@Ba-stet píše:
Myslim, ze je přímo zakázáno pomáhat. Vsak to nedelaj pro zabavu :cert: :lol:

Já myslela, že důležitý je jen výsledek, tj. plný kalíšek. Že by pomocná ruka změnila výsledky spermiogramu? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
9.4.21 19:19
@Ja.nu.l93 píše:
Ahoj holky, neúspěšne se témeř dva roky snažíme o mimiňouse, teď jsme podstoupili vyšetření já v pořádku, příteli vyšla teratozoospermie ze spermiogramu, chtěla bych se zeptat, máte s tím některá zkušenost? Jaká je úspěšnost otěhotnění přirozeně? :(

Zkušenost nemam, u nas byla jina diagnóza, ale obecně spermie dozravaji kazde tri mesice, takze urcita sance je vždycky. Jestli mate čas (coz asi jo, jestli jsi rocnik 93), zvazila bych lecbu u androloga. Nepomůže to vzdycky, ale nekdy jo… A pokud by doslo na ivf, zvedne to šance… Hodně štěstí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
9.4.21 19:20
@Burj Chalifa píše:
Já myslela, že důležitý je jen výsledek, tj. plný kalíšek. Že by pomocná ruka změnila výsledky spermiogramu? :nevim:

Asi aby se to nekontaminovalo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
9.4.21 19:40
@Ba-stet píše:
Asi aby se to nekontaminovalo :nevim:

no já nevím, jde tam o počet spermií a ty jsou v odstřiku pevně dané - buď je tam pán má nebo nemá :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
9.4.21 19:47
@Burj Chalifa píše:
no já nevím, jde tam o počet spermií a ty jsou v odstřiku pevně dané - buď je tam pán má nebo nemá :nevim:

Já jsem to pravidlo nevymyslela :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2835
9.4.21 20:15
@Burj Chalifa píše:
Já myslela, že důležitý je jen výsledek, tj. plný kalíšek. Že by pomocná ruka změnila výsledky spermiogramu? :nevim:

Zenska nesmí pomáhat, protože to musí být ciste „ruční prace“ :lol: a napr. sliny by výsledek zkreslily, takze taková pojistka :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí