Spermiogram odběr v prostředí domova

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18177
12.4.21 13:37
@Petra191 píše:
@Ba-stet já tam snad taky zajedu… Už si fakt nevím rady. Jedu teď ještě do města zkusit štěstí ale vůbec nevím. Už tak z toho mám nervy ze má být ve čtvrtek chladno 😖

Hele a odkud jsi? Nebylo by lepší zkusit to jinde? Tohle je trochu divny přístup…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
12.4.21 13:38

@Ba-stet
Z Brna. Na gynde mi dali papír kde jsou vyloženě dvě adresy kam mužů jít. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
12.4.21 14:05

@Petra191 A jde Ti čistě o spermio nebo uz jednáte s nějakým carem? Ookud vím, je spermiogram placený, takže podle me můžeš jit kam chceš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
12.4.21 14:08

@Ba-stet
Já o tom nic nevím. :pocitac: doktorce jsem řekla že se snažíme bez výsledků. Tak mi strčila papír do repro Medy(teď jsem se tam dovolala a mám se stavit pro kelímek tam)
Nevím ani že se to platí. S CARem zatím nejednáme. Jen už se snažíme prakticky rok. Je mi skoro 32 a kdyby byl někde průser tak to chci řešit včas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
12.4.21 15:19

@Petra191 Tak jsem na to mrkla a fakt to pojišťovna hradí. Takže je otázka, jestli máš žádanku na vyšetření napsanou na konkrétní místo, nebo Ti dala jen doporučení…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
15.4.21 19:05

@Ba-stet zadanka byla na konkrétní místo.
Dnes jsme tam odnesli vzorek. Myslela jsem si že výsledek budeme znát ještě dnes ale pán v laboratoři nám řekl že výsledek pošle do týdne :nevim:
Mám z toho docela smíšený pocity

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital