Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
A myslíš, že by nebylo lepší si tam zavolat a informovat se? Určitě ti rádi vysvětlí cestu tam a kde to máš přesně hledat ![]()
Čertíku-bertíku, tak jsem teď projela pár diskuzí a fakt se bavím…já bych Tě tu pasovala na …no teď mi nenapadá, jak bych tu funkci nazvala, ale já myslím, že Ty tu za nás napíšeš prostě natvrdo, co si většina myslí, že?
Jen by mne zajímalo, proč, když si to myslíte, to nenapíšete?
Tak pardon, ze jsem se zeptala
Ja myslela, ze diskuze je tu od toho.....kdyz neco nevim, muzu se zeptat..... ![]()
čertíku neprud -toto přece zdaleka není blbý dotaz - a když tě točí, nemusíš přece reagovat na 60 % zde položených dotazu.
anonymní, vyčkej, on se ti někdo ozve , případě zkus holky z diskuze Olomouc, tam možná dostaneš odpověd rychleji…
https://www.emimino.cz/modules.php?…
harpyje
To je věc názoru zda je to blbý dotaz nebo ne.
Jen si myslím, že když tam anonymní zavolá a zeptá se přímo, tak ji hlavu neutrhnou, a odpověď bude mít dřív než tady. A když umí s počítačem umí i s telefonem…Tedy najít a vytočit číslo. Nebo namačkat, to je jedno… ![]()
A o tom to je…
Tady se taky nemusí dočkat… ![]()
čertíku bertíku já bych teda měla trošku strach z tamních sestřiček,,, mám obavu, aby jim se to nezdálo jako blbý dotaz, vím jak jsou sestry ochotné někomu něco vysvětlovat,,,,,ti řeknou všude máte cedule, směrovky apod.......... no a pak se na tebe budou dívat jako na blba. Ještě tak maximálně, když jde o nějakou starou babičku, tak to někdy pochopí, ale o mladou holku........ sice nejsou všechny sestry stejné, ale stejně, taky bych se radši zeptala tady. A.
certiku nebud tak na ni zla.chtela jen pro jistotu.kdyz nahodou ja zeptam a myslis ze slysim kdyz muzu natocit telefonem.jsem totiz neslysim.jak muzes vedet driv.normalne si odpovidej hezky.anonymko rada bych odpovedela ale jsem z prahy.jana
Nejsem zlá, jen si myslím, že kdyby zavolala hned, už to mohla vědět. Tady jste ji ještě neporadily.
A pokud si dobře pamatuji, tak jsem takhle volala několikrát a když vysvětlím, že to tam neznám, tak mi ochotně pomohou. Nevymlouvala bych se na nepříjemnost sestřiček. Protože si myslím, že většina, jich ráda poradí a pomůže. ![]()
Já si taky nemyslím, že by byla zlá, taky mi přijde jednodušší a hlavně rychlejší zavolat a nikdy se mi teda nestalo, že když někam volám a ptám se, jak to a to najdu, aby mi neochotně odpověděl. Takže souhlasím.
Je tu nekdo z Olomouce, kdo byl na spermiogramu ve FN? Spada to pod tamejsi CAR nebo je to zvlast? Zajimalo by me kde to tam plus minus je…kdyz pujdeme se spermijkama z domu, tak at tam zbytecne dlouho nehledame, kde to odevzdat