Spermiogram srpen

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17
31.8.20 05:14

Spermiogramy jsou hezká věc, ale z osobní zkušenosti tomu dnes nedávám takovou váhu. Po roce až dvou kdy nám to stále nešlo, jsem byl na spg, problém na mé straně, nepohyblivé, mále množství(latisky nejdelší slovo poruchy :D )absolvoval jsem to asi 4×, stále stejně špatné. Chvíli jsem zkoušel přípravek na zlepšení, vysledky nulové. Co jsme se přestěhovali do domu, tak jsem začal brát fakt velkej mix vitamínů, omezil kafe, pivo a další procedury ale stejnak to se zdálo nepomohlo, šli jsme tedy do centra umělého oplodnění, objednali nás asi za týden na vyšetření a konzultaci co dál. No po týdnu na vyšetření zjistili že manželka je těhotná, popravdě hodně vtipná situace i pro doktora. Život plynul dál a když synovy bylo rok a půl tak jsem dostal dáreček, pozitivní test :palec: Dnes už máme půlroční dcerku. Je to jedno s druhým, možná to byla psychika, když chlap zjisti ze je na nic, pak hypotéka, dům, možná pomohli vitaminy, i když jsem z nich pak měl ledvinovy kámen, nic příjemného. Ale možná je tam jiný problém, třeba nízká hladina testosteronu, po nějaké době po porodu dcery mi jak cvaklo v palici a najednou jsem jak vymenenej, skoro bez únavy, předtím jsem usnul jak jsem sedl. Okolí mi říká, ze jsem jak puberťák, no v 29letech dobrý, ale tenhle pocit neznám, kdybych to věděl možná dřív, začal bych to řešit, já to pripisoval nevyspani a stresu z práce a děti. Hodne štěstí vám přeju a omlouvám se za takový sloh. :palec: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí