Testy nezachycená ovulace

71
21.8.20 07:14

Nezachycena ovulace testama

Ahoj, chtěla jsem se zeptat zda se vám někomu povedlo, že jste nezachytily ovulaci ovulacnim testem a přesto jste otěhotněly?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1908
21.8.20 08:47

Mám dvě děti, třetí na cestě a ovulační test jsem neměla nikdy pozitivní :nevim: dělala jsem je asi 3 cykly, jednou denně. Otěhotněla jsem, když jsem se na testování vykašlala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
21.8.20 09:03
@Sue2008 píše:
Mám dvě děti, třetí na cestě a ovulační test jsem neměla nikdy pozitivní :nevim: dělala jsem je asi 3 cykly, jednou denně. Otěhotněla jsem, když jsem se na testování vykašlala.

Ono je lepší to asi nějak extra neřešit, ale mě to zatím moc nejde 😁, snažíme se tedy první měsíc o me první, ale faktory že už nejsem nejmladší a víc jak deset let jsem brala hormonální antikoncepci kterou tedy jiz od února neberu, cykly tak nějak pravidelne kolem 29 dnů, dnes jsem 17 den cyklu, v kříži a na vaječnících mě bolí asi už 3 dny, ale testik právě ještě pozitivní nebyl :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
petisimi95
24.8.20 13:02

Ahoj u me to vypadá ze jsem mela ovulku včera podle testu tak uvidime :oops:

• Citovat
  • Upravit
71
24.8.20 13:07
@petisimi95 píše:
Ahoj u me to vypadá ze jsem mela ovulku včera podle testu tak uvidime :oops:

Já zachytila podobne silnou čárku na testu jako ty 13 den cyklu dnes ráno, včera bylo tulení, tak uvidíme 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
petisimi95
24.8.20 13:08

@Momini
Já jsem zvědavá fakt protože dnes už je zase slabá :oops: přeji hodně štěstí :kytka:

• Citovat
  • Upravit
71
24.8.20 13:09
@Momini píše:
Já zachytila podobne silnou čárku na testu jako ty 13 den cyklu dnes ráno, včera bylo tulení, tak uvidíme 😁

Akorát já už jsem dnes cca 20 den cyklu a mám je akolo 29 dnů :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
24.8.20 13:10
@petisimi95 píše:
@Momini
Já jsem zvědavá fakt protože dnes už je zase slabá :oops: přeji hodně štěstí :kytka:

Hodně štěstí i tobě :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital