Spí málo?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
9079
26.4.11 10:20

Spí málo?

Ahoj holky.
Ještě nedávno mi sama pěkně usínala, ale teď přes den nemůže usnout, takže je pak pěkně protivná.
Vstáváme v 7 hod a pak spí až po obědě půl hodinky a kolem páté půlhodinky. Přitom je na ní vidět, že by si dopoledne ještě zdřímla. Ale nezabere. A jdem spát ve 20:30. Spí celou noc. Skoro celý den příšerný řev. ale neusne. Bude nám 7 měsíců. Zuby dole už máme.
Není to málo? Ale nevím jak na ní :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
fellix
26.4.11 10:24

Kamarádky holčička je sice starší - 10 měsíců, ale od půl roka taky spí bídně (dopoledne 20 minut a odpoledne taky 20). Teď už občas se stane, když si dá 20min dopoledne, tak odpo už nezabere a jde spát až večer… prostě nespavec.. možná jen období a časem se to zlepší. Držím palce :palec:

• Citovat
  • Upravit
186
26.4.11 10:52

Nevím teda co je lepší. My máme 8,5 měsíce a přes den dopoledne hodina spánku, odpoledne 1 - 2. Večer usíná kolem osmé, dvakrát až třikrát se budí a ráno v šest jde řádit. Dneska to teda zkoušel už ve čtvrt na šest, ale to měl smůlu :-D Já mám den rozdělený na úseky a dělám vždy jen to málo co jde, když spí…takže také nic moc. Od porodu jsem nespala déle než 5 hodin a to asi dvakrát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17026
26.4.11 10:57

hm hm,mam 9.mes.dopo pul hodiny,odpo pul hodiny(to uz ma pekne dlouhou dobu,od miminka)a v noci je ted 10× vzhuru,vstava v 5-6h (nejcasteji o pul seste)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12667
26.4.11 11:27

holky ale jedna vec je, ci vasim mimi ten spanok staci - moj maly spava od 2 mesiacov 2× za den, ked sa zadari tak 2×30 minut, niekedy napr. len 15 a 20 minut - ale viditelne mu to proste staci, nie je unaveny, neskamre, nie je nervozny, proste za 30 minut ma vyspane do ruzova :-) Zakladatelka ma problem ten, ze jej holcicka fakt chce spat, ale nejak nevie, ako na to…

Bertik Nam pomaha, ked som s malym, tmava miestnost, ‚zaspavam‘ s nim, hodne pomaha teple mliecko, to ho vzdy odrovna (neviem ci kojis alebo ste na UM). Vacsinou sa netvari, ze by spal, chvilu radi na posteli jak cierna ruka a postupne odpadava az zaspi. Uspavanie v postielke sme vzdali, ale je mi to v podstate jedno, som rada, ze vobec spi. Mate nejaky ritual zaspavania?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9079
26.4.11 11:34

Doteď usínala na hrací dece s hračkama a během jednoho dne konec. Zkoušela jsem s ní i usínat, ale marně. Unavit jí hračkama.
Večer je to bez problémů. Dám ji do postýlky a během 5 min. spí. Zkoušela jsem to i přes den, ale nezabralo to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1749
26.4.11 11:42

Kuba tohle taky dělal. Přes den spal 2×-3× 15-20 minut, nestačilo mu to, byl protivný, ufňukaný atd. Mám pocit, že to taky bylo kolem 7.-8. měsíce. Dodneška nevím, proč to bylo, ale za nějaký čas se to zase upravilo. Kuba je spáč a prostě mu to chybělo. Dneska je mu skoro 14 měsíců a spí přes oběd i 3 hodiny. Když míň tak si zdřímne ještě odpoledne. Snad se to malé časem taky upraví. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4486
26.4.11 12:41

Ahoj, no je to na budku, ale některé děti to tak prostě mají. Moji oba začali spávat tolik, kolik potřebují, okolo 15 měs. Do té doby profňágané dny, ale spát nešli. Někdy spali v kočárku, ale ani to nebylo pravidlem. Teď mi oba (i ten čtyřletý) zpravidla spí 2,5 - 3 hod. po o. (Sampžřejmě když si potřebuji odpočinout nebo něco udělat, tak neusne ani jeden. :-) ) Ale jako mimča chlapeček spal 2× 20 min. a holka taky tak nebo VŮBEC. Od 3 měs. byla schopná bdít od 8 - 21 hod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1027
29.4.11 20:49

také jsme tak spávali,věkem se to lepšilo,zlom přišel až když jsem jí začala dávat spát jen po obídku a když začala chodit ( v 10 měsících ),ted spí ráno do 8 pak jde spat ve 12,spí tak 2 - 3 hodiny a večer v 20 už zase spí,my jsme tedy skoro furt venku,dopoledne i odpoledne až do večera

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí