Spí před nočním spaním

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
160
5.11.15 18:50

Spí před nočním spaním

Ahojky, mám 7 měsíční holčičku. Rostou jí zoubky. Zajímalo by mně, jestli byste své mimčo probudili, když už má spinkat na noc. Spí obvkle 2× dnně. Dopo okolo 11 h, odpo mezi 15-16. Na noc chodí spát v 19 h. Nyní mi spinká od 15:45 a pořád ještě spí. Probudili byste? :think: Nebo už mám nechat spát na noc? Bojím se, aby se neprobudila o půlnoci a nezačala si hrát.
Moc děkuji za názory

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
853
5.11.15 18:58

Moje sedmiměsíční taky spí od 16,30 hod. ;) Nevím čím to je, ale je ted pár dní trochu uknouraná.( jinak má spánek podobný té vaší). Za chvilku tam půjdu. nabídnu večeři, převléknu a přebalím a uvidím jak bude ospalá. Možná posunu uspávací chvilku… Ale určitě ji vzbudím a zkouknu :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
5.11.15 19:00

Pokud by to byla jednorázovka ze zubů, tak bych neřešila. Při zubech a nemocech jsem smířená s nulovým režimem. Pokud by se to ale mělo stávat pravidelným, což je možný vzhledem k tomu, že se začíná brzy stmívat a děti na to reagují, tak bych budila. Já jsem vždycky šla roztáhnout žaluzie otevřela dveře a fungovala normálně kolem, dokud se mlaďoch nevzbudil nebo jsem ho v nehorším pomalu vzbudila sama.

• Citovat
  • Upravit
160
5.11.15 19:03

Moc děkuji, raději tedy taky probudím. Uvidíme, jak bude reagovat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
5.11.15 19:12

@makulitka stalo se mi několikrát, nikdy jsem nebudila.. jednou mi takhle prospal až do druhé dne, budil se jen na kojení :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
5.11.15 19:15

@makulitka jak říkal Kocour z Červeného Trpaslíka: Pokud si neschrupnu alespoň desetkát za den, nemám dost sil na hlavní spánek dne. Děti jsou někdy takový koťátka -;)

• Citovat
  • Upravit
625
5.11.15 19:44

Me se buzeni neosvecilo.. vzdycky bylo lepsi nechat spat… mame 13 mesicu a spavame 2× za den a vecer v 8 chodime spat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
853
5.11.15 19:50

Já už jí mám vzbuzenou a snědla plnou misku kaše a jdem na mytí.
nevzbudit jí, bude mi celou noc knourat hlady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4471
5.11.15 20:21

@makulitka nebudila bych..pokud pak nemá problém spát v noci.. :nevim: mě když malá bla třeba nemocná, taky spala různě, klidně i pozdě odpoledne, pak zalehla znova..tělo prostě aktuálně potřebuje jiný režim. buď ráda, že spí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4471
5.11.15 20:24

@aterka těžko říct…mě malá chodí spát 18:30 a dnes třeba vstala až v půl deváté ráno :nevim: má rok a půl. kdyby měla hlad, vstane dřív…ale asi byla momentálně potřeba spánku větší než potřeba jíst :mrgreen: (jinak spí 18:30-7:00)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
5.11.15 22:23

Nakonec jsem také vzbudila, nebo spíš manža, ale příště zkusím nechat spát. Ať mám vyzkoušené obě varianty. V noci mi práve moc nespí. Asi kvuli těm zoubkům. Od 19 do 3h krásně a pak už je to děs běs. Každou hodku se přisaje a v 6 vstává. Tak uvidíme, jaké to bude po dnešku. Také jsem vykoupala a dala kaši a spinkat šla ve 21:15. Tak uvidím. Třebas to pro mně nakonec bude i lepší čas na chození spát a bude se budit až v 6 ráno :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: No uvidíme :) Každopádně moooc děkuji za rady a názory :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
853
6.11.15 07:52

@makulitka u nás taky spí tak od osmi do tří do rána a pak se budí na kojení. řekla bych, že je to v tomto věku normální ne? tobě spinká přece skoro osm hodin v kuse, to je paráda :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
6.11.15 17:24

@makulitka Ahoj, tak jak spinkala v noci? :-)

• Citovat
  • Upravit
160
7.11.15 22:07

@aterka asi je to vporadku. Myslim, ze i ty zoubky delaji sve. Uz si nevzpominam, jak to bylo u toho starsiho. Ale je fakt, ze spi vlastne dost dlouho :-) Nemuzu si stezovat. Vecer mam klidek :-)

@Lizzi spinkala jako vzdycky. Nic se nezmenilo. I kdyz mozna si pospala trochu dele. V noci se vzbudila a rano vstavala vlastne pozdeji. Vzbudil mi ji ten starsi. Vetsinou to byva obracene. Ona vzbudi jeho :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí