Peřinka Evy Kiedroňové

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2249
19.10.15 16:15

Peřinka Evy Kiedroňové

Ahoj holky,
nepoužívala jste některá pro miminko na spaní péřovou peřinku od Evy Kiedroňové?
Martina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
644
19.10.15 20:42

Používala a naprosto dokonalá, ta investice se vyplatila, malá se najedla, přebalila, zabalila a spala :D Ted ji používá jako polštář, je moc příjemná. DOPORUCUJU

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1243
19.10.15 21:29

@Martinik Souhlasím se vším, co napsala @abela. Malá se narodila v lednu, takže jsem zavinovala do konce 3 měsíce, po té jsem jen zapínala na knoflíky a od léta na ní malá spinká. Nevím, jestli je to shoda náhod, ale od pátého měsíce mi spinká celou noc. (ťuky, ťuk) :). Takže osobně moc doporučuji :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
522
19.10.15 21:37

Ahoj, za nas taky souhlas. Ja jsem ji pouzivala cca od tretiho mesice na zabaleni a kdyz mala povyrostla, tak na ni spinkala. Poprve jsme ji zkousely na kurzu manipulace - mala byla strasne neklidna, tak mi ji tam pujcili. Okamzite se zklidnila, chvilku koukala a pak usnula a cely zbytek kurzu prospala. Tak jsem ji hned koupila :-) Urcite doporucuju!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
20.10.15 01:29

Totiž, já ji taky mám. Taky jsem byla na kurzu a hrozně jsem se pro ni nadchla, ale teď po šesti týdnech používání musím říct, že jsem docela zklamaná… Možná dělám něco špatně. Předně tak hezky „nadýchaná“ mi vydržela cca 14 dní. Několikrát denně ji naklepávám, prohazuju, ale jak do ní dám malého, tak je v tu ránu úplně slehlá. Taky mi připadá, že malý je z ní hrozně zapařený. Nevím, jestli to nemůže být tím, že mám na matračce nepromokavé prostěradlo, ale ta „vlhkost“ mi připadá že je jenom mezi peřinkou a malým, vespod pod peřinkou ne. Źádné velké teplo v ložnici nemáme… Nemáte nějaké tipy, jak ji udržovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
644
20.10.15 14:06

Já ji nijak zvlášť neudržovala, jen proklepávala, když se hodně potila, tak jsem ji nechala usnout a pak rozepla. :nevim: To je škoda že jste z ní zklamaná, napsala bych na stránky, třeba Vám něco poradí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1243
20.10.15 15:03

@Martinik Já bych na tvém místě zavolala do Kenny clubu a zeptala se. My jsme takový problém taky neměly. Možná taky záleží, v čem spinká :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
20.10.15 23:08

@abela @Inka B Taky jsem uvažovala, jestli nemám zkusit napsat přímo jim. Malý spí jenom v bodíčku, občas zabalený do plíny, když mu jedou ručičky. Doporučovala to takhle přímo Kiedroňová. Ale za chvilku už nám bude stejně malá, tak budu muset řešit další varianty. Jak spí (nebo spaly) vaše mimča, když už odrostly peřince? Zkoušela jsem jednou spací pytel, ale ten se u malého nesetkal s úspěchem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1243
21.10.15 11:50

Jj, používám spací pytel asi od 5 měsíce, dříve jsem to nezkoušela. Máme kočár Gesslein, tak jsem trochu více zainvestovala a koupila i spací pytel Gesslein Bubou a malá ho má moc ráda :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
644
26.10.15 14:45

Pod normalni perinkou, pytel nerada.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
2.11.15 13:22

My na peřince spali do 8 mi měsíců pak už malá lezla ven :-) když bylo teplo tak jsem ji po usnutí rozbalila a kraje zatocila pod ni z boku aby byla v takovem hnizdečku. Myslím že jsem to ted viděla i na jeji stránce na facebooku…;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
162
17.12.15 17:15

@Martinik Do tri mesicu az ctyr se doporucuje deti zavinovat, potom staci jen polozit na perinku, az mimco odroste perince tak jej davejte spat na perovy polstarek. Doporucuje to i pani EK. V polstarku si udela „hnizdo“ kolem hlavy a bude mit pocit bezpeci a jistoty. Nebojte se, ze by se udusil, dite v tomto veku se uz pretaci a vice hybe. na prikryti staci deka nebo muzete dat do spaciho pytle. Vam by se taky uplne dobre nespalo jen na tvrde matraci :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
17.12.15 19:09

@luckacka jestli jste četla celou diskuzi, tak víte, že jsem zavinovala. Takže děkuji za příspěvek, ale teorii jsem měla z knížky Evy Kiedroňové najetou dostatečně, navíc teď už drahnou dobu nezavinujeme, protože malý má ve třech měsících skoro 70 cm a peřinka dávno nestačí. Jinak můj původní dotaz byl v podstatě na péči o peřinku… Vy ji máte? Malý v ní byl totálně spařený, ráno peřinka mokrá, peří slehnuté… no jak jsem psala, v tom „ideálním“ stavu mi vydržela chvilku. Ani na to ležení na ní není nic moc, prostě placka. A abych jich měla několik na střídání, to bylo opravdu nad mé finanční možnosti 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2015
6.1.19 23:50

Holky, ja mam taky tu perinku od Kiedronove. Mala v ni take spi mnohem dele. Ale mame jeden problem. Kdyz se zacne jakoby vztekat/probouzet, tak kope nohama (snazi se i prdnout..) a nejprve vykopne ten spodni cip perinky (ten co se preklada pres nohy) a pak se kopanim sune niz a niz, az ji skonci hlavicka pod tou prezkou (dostane se hlavou az pod to zapinani) a rozplace se..

Bohuzel ta predchozi faze je relativne ticha a s muzem si toho vsimneme, az je hlavou pod tim zapinanim..

Vubec se mi to nelibi, mam strach, aby se nezacala dusit.. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4397
6.1.19 23:55

@kyticka86 taky jsem z toho mela spatny pocit. Az jsem ji to prestala davat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí