Špína v umělém mléce
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Špína v umělém mléce
Ahoj vespolek, ráda bych se zeptala, zda se Vám to taky stalo. Malou (7 měs.) dokrmuji umělým mlékem a už podruhé se mi stalo, že v mléce něco plavalo. Dnes jsem malý drobek (vypadá jako část slupky od hořčičného semínka) našla přímo v sypké směsi, která je v originálním obalu. Určitě se to do krabice nedostalo zvenčí, na její jídlo jsem hodně citlivá a dodržuji maximální čistotu při přípravě jídla (pro rýpaly malou v dokonalé sterilitě nedržím, máme psa a leze i dokonce i po zemi). Přemýšlím, zda to nějak řešit s výrobcem, nebo nad tím mávnout rukou, v jejím věku oblízne kdeco, ale zase v jídle by bůhvíco být asi nemělo…? díky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Jsem jako ty, doma neni vse sterilni, ale na UM a lahvicky jsem pedant. Na lahvicky mam spicial houbicku atd. A spina v UM by mi vadila. Syn mel Nutrilon a tam se mi to nestalo. Jake to bylo UM?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@pedigka
Jedna se o Hipp combiotik 2. Nacala jsem novou krabici a ta pro zmenu divne, az chemicky smrdi i chutna. Nechapu co se stalo, doted jsem s Hippem byla spokojena, no rano jedem pro jine mleko. Ktere pokracovaci byste mi poradili? diky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Aha, takze takhle krabice UM te zklamala
.
Syn mel Nutrilon. Ja bych si vybrala neco ze znamych znacek jako jsou: Beba, Sunar, mozna Hami…
Vyhnula bych se UM privatnich znacek z drogerii. Nejak v to nemam duveru. I kdyz znam maminky, ktere s tim jsou spokojene.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@andalusia_ma píše:
@pedigka
Jedna se o Hipp combiotik 2. Nacala jsem novou krabici a ta pro zmenu divne, az chemicky smrdi i chutna. Nechapu co se stalo, doted jsem s Hippem byla spokojena, no rano jedem pro jine mleko. Ktere pokracovaci byste mi poradili? diky
Fakt? Hippjsem povazovala za hodne kvalitni.
mozna by stal za to upozornit byrobce, treba je nejaka vadna sarze…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@edding400 píše:
Fakt? Hippjsem povazovala za hodne kvalitni.mozna by stal za to upozornit byrobce, treba je nejaka vadna sarze…
Jj ja prave taky a bohuzel. Vyrobci jsem psala jeste ten den, bez odpovedi…uz jsme na Sunaru.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit