Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téda, tak to bylo perfektní zjištění těhu
Skoro on-line
![]()
Moc gratuluju a krásné těhu!
IIILENKO - tak se teda raduj a vitej mezi tehulky!!!! Je to super zpravicka ne? a co na to otec miminka? uz to vi, nebo cekas na vhodnou prilezitost? ja jsem mu to vpalila hned co vlezl do dveri!!!
Hnedka jsem mu to volala…byl moooooc taky stastnej
.....nejdriv tomu neveril myslel si ze si delam srandu ![]()
Illenko,
taky MOC gratuluju!!!
To, že tě pozitivní test zaskočil je normální- my jsem s mužem miminko chtěli a stejně… když jsem si nedávno dělala test a objevily se dvě čárky, cítila jsem v sobě pěknou směs zmatku, radosti i obav. A u prvního těhotenství to bylo to samé. Uvidíš, že postupně si na velkou novinu zvykneš. Přeju pohodové těhotenství ![]()
Veru
Dekuju moc…muzu se na neco zeptat??? ja uz asi tak tyden mozna dyl mam strasne hnusnou chut v puse…porad si cistim zuby ale pomuze to jen chvilku…je to tim tehotenstvim??? je to fakt dost hnusny
…
jo ajeste kdyz jsem teda posledni MS mela 24.6. tak v kolikatym tydnu jsem????
IIILENKO - ta pachut v puse je normalni, a co se tyka vypocteni tydne tehu a terminu porodu tak se jukni na www.rodina.cz tam to vsechno najdes, vyplnis to podle terminu posledni MS a vse se ti krasne ukaze
![]()
Illenko,
jednoduchý výpočet podleposledního data MS- mínus tři mesíce plus sedm dní, takže 31. března? Samozřejmě, že takový výpočet je spíš jen orientační, dr. ti pak stanoví přesnější podle ultrazvuku. Ale mimi si stejně vyleze po svém ![]()
Veru
Dendulko, tak jsme to my, zkušené matky, pěkně spočítaly, co
?
Veru
ILLENKO, to špinění je asi ok, ale už kvůli tomu, že jsi vlastně slabou MS dostala, zajdi co nejdřív k doktorovi, až potvrdí, že je vše ok ![]()
Posledni MS jsem mela 20.6. a kalendar mi spocital, ze jsem v 5tt, tak mi to nejak nesedi… Nemela bych byt uz v 7?…