Špinění ze stresu, nebo těhotenství?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1912
29.6.16 15:04
@--MT– píše:
Ve stredu jsem dostala menstraci, prvni 2 dny to byla menstruace, ale od ctvrtka jsem jen spinila. V sobotu jsem spinit prestala, ale vcera (pondeli) jsem zase zacala spinit, dnes taky spinim.. Nevite cim to muze byt? Menstruaci jsem mela vzdy pravidelnou, ale tentokrat jsem ji mela o 5 dni zpozdenou a ted to spineni..

těhotná být nemůžeš? zkusila bych test a objednat se ke svýmu gyndaři. tady to asi nevyřešíme :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1896
29.6.16 15:05
@--MT– píše:
Ve stredu jsem dostala menstraci, prvni 2 dny to byla menstruace, ale od ctvrtka jsem jen spinila. V sobotu jsem spinit prestala, ale vcera (pondeli) jsem zase zacala spinit, dnes taky spinim.. Nevite cim to muze byt? Menstruaci jsem mela vzdy pravidelnou, ale tentokrat jsem ji mela o 5 dni zpozdenou a ted to spineni..

Možná šlo o biochemicke těhotenství kdy to odešlo s opozdenou ms a to spineni může být zbytkové čištění…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
29.6.16 15:10
@--MT– píše:

Nemůžeš být těhotná?? Dělala sis test?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1003
29.6.16 16:31

@--MT– Jednou jsem měla něco podobného, taky normálně menstruace asi 3 dny pak špinění, pak den dva nic a pak zase dva dny špinění. Nijak jsem to neřešila, počkala na další MS a vše bylo v pořádku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
29.6.16 17:05
@flicek18 píše:
@--MT– Jednou jsem měla něco podobného, taky normálně menstruace asi 3 dny pak špinění, pak den dva nic a pak zase dva dny špinění. Nijak jsem to neřešila, počkala na další MS a vše bylo v pořádku

Ještě v dubnu bych nejspíš taky napsala, aby třeba počkala na další MS. Ale v květnu jsem měla tyhle potíže já sama a bylo z toho mimoděložní těhotenství, takže už bych raději radila nečekat a řešit alespoň těhotenským testem. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1003
29.6.16 17:07

@Zuzanecka5 aha, tak to potom jo, to je jasné :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
29.6.16 19:37

Testy jsem si zkousela jen pred menstruaci, byli negativni.. Nemuze to spineni byt zpusobeno zacatkem brani antikoncepce? Zacala jsem ji brat 1.den teto menstruace

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
2.7.16 09:24

Testy mi vysli negativni.. Bude to delat ta antikoncepce? Stale spinim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí