Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@MiladaKrobova tak to asi bude ještě ten ovitrelle a nebo
to jsem zvědavá za dva dny na další testík.
@medmenka ja nemam odber krve budu testit v patek a pokud tam neco bude pujdu v pondeli na krev jako samoplatce
@Semik také bych chtěla nechat test na pátek, ale asi tak dlouho nevydržím. ![]()
@medmenka tak koukam ze jsi byla den po me no ja si taky myslim ze nevydrzim ale jedinej den kdy by to slo je zitra jinak je manza rano doma a nenecha me a zitra je asi moc brzy
@Semik já jsem minule testík měla pozitivní už 6 den, sice to byla slabá čárka a postupně pěkně sílila. Tak třeba tam už něco budeš mít ![]()
@medmenka ja u maly testila osmy den a byl pozitivni tak ja nevim
@Semik tak to pak dej určitě vědět jak dopadneš budu moc držet palečky ať na tebe vykoukne pěkný pozitivní testík
![]()
No kéž už by to nebyl ovitrelle… zkusím zítra ráno další test a uvidím
na krev jdu 24., dnes ne píchá v podbřišku…
Dneska jsem byla holky v práci a musím teda říct že to byl pěkný záhul, jsem s toho utroše totálně hotová, jak chodící mrtvola, až jsem s toho zapomněla telefon v práci a málem nasedla na jiný bus směr domů
![]()
@medmenka ja byla vzdy na neschopence a naposledy jsem byla v praci 11.7.2010 pak 12.7.2010 byl ET a od te doby jsem doma s malou a doufam ze se zadari a budu doma dal
Já byla doma pod předchozím et a byla jsem akorát na svestku… porad jsem na to myslela, jestli to vyjde a tak… ted chodím normalne do Prace, líp to utíká a zaměstnám mysl
ale autem jsem tam za 5 minut, kdykoliv si mužů odpočinout nebo odjet domu a v práci jen sedím u kompu max se pohybuju po kanclu… řekla bych, že větší zahul je to doma s malým, uvařit, uklidit a mezitím zvládat jeho požadavky a zlobení ![]()
@Semik já jdu zítra také pro neschopenku, v tomto stavu jsem v práci na prd. ![]()
@MiladaKrobova to asi ano, já to znám jen s vyprávění od kamarádky která si chodí do práce odpočinout od svých andílků ![]()
Já bohužel jezdím do práce sockou a jak už jsem psala, tak jsou to 3 hodiny denně na cestě, už jen s toho jsem k. o.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď