Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky,
včera jsem byla na KETu - pětidenní blastocysta, vše proběhlo v pořádku. Dnes mě píchá v podbřišku a lehce špiním… máte s tím zkušenosti?
První IVF nevyšlo, 13. Den jsem dostala MS
Nemám zkušenosti, ale i tak bych ráda popřála at je vše v pořádku a najdeš na testu //
![]()
@MiladaKrobova ahoj, já to mám podobně jako ty, na KETu jsem byla ve středu a dnes jsem začala trochu špinit, tak snad je to zahnizďování. ![]()
Díky holky
snad to konečně vyjde nebo už nevím ![]()
Medmenko držím palce!!
@MiladaKrobova díky moc, tobě také držím palečky
nic jiného nám nezbývá než jim věřit že to zvládnou ![]()
Mne řekli ze tři dny po transferu je to nomalni. Pokud nepřestane nebo se objeví později měla jsem jim dat vědet. Nebyl to KET ale ET ale mělo by to byt stejne
@MiladaKrobova Ahoj je to zcela normální mám za sebou 3 ET a 4Ket a skoro pokaždé jsem malinko špinila držím palečky jsem teď taky po Ketu od úterý mám u sebe dva nanučky
@Semik tak ti moc držím palce, já jsem na tom stejně ale o den později. ![]()
No zatím to vypadá, že už je to v pohodě
po prvním et jsem nešpinila vůbec, ale je pravda, že ted ten transfer trošičku bolel… taky jsem byla rozhodnuta pro dva mrazáčky, ale bohužel ze 4 embryí bylo vhodne ke zmražení jen tohle jedno… zabojovalo při rozmražení a kvalita B, tak snad bude bojovat i nadále a konečně se poštěstí
Ahoj holky, chodíte do práce nebo jste na neschopence? Zase člověk aspoň zaměstná hlavu a nemyslí na to zda to vyšlo či ne, ale to dojíždění mě docela děsí denně 3 hodny na cestě tak jsem docela na váškách
![]()
No poprvé jsem byla týden doma a byla jsem zralá na Bohnice, ted mi to vyšlo na víkend a v pondělí jdu normalne do Prace, ale mam to do Prace cca 3 km autem a celý den sedím
@MiladaKrobova já jsem měla 3 dny dovču a teď nevím ale asi zítra také vyrazím do práce a uvidíme jak to půjde. A jak se cítíš? ![]()
Cítím se dobře, líp než minule
jen mě už druhý den bolí hlava, což je u mě nenormalni jev a i mě pali žaha… Já no tohle jinak vůbec netrpím, tak třeba je to dobre znamení
a co ty?
@MiladaKrobova že by těhu příznaky?
já v celku také v pohodě, jen jsem hrozně unavená, ale to bude asi po utrogestanu, občas bolení v podbříšku a prsou.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.