Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@medmenka ano to byla chyba takhle brzy je hcg v moci malo a tim jak pijes tak se rozredi takze test vyhod a hezky rano
drzim palce i na nohou
Tak jsem se sla podivat na ten test a dala si ho pod bodovku u linky a je to lip videt tak to zkus taky
@Semik já ho prohlížela pod světlem a není tam nic, já mám teda trochu pocit že ten test s rána že už tam také nic nevidím
No nic uvidíme zítra ![]()
Tak zkus i ten z rana pod svetlem jjo a ne aby jsi testila zitra rano hezky az v patek jasny ![]()
@Semik pokusím se to vydržet až do pátku, to už by tam mělo něco být kdyby se to povedlo. ![]()
@medmenka mohlo ale nemuselo napr ja mela 14Den po Ketu hcg 376j a kamaradka 164j a ma o jeden den starsiho chlapecka nez je moje mala
Já jsem s toho fakt vyřízená
a to jsem se včera dozvěděla že má švagrová je těhulka samozřejmě neplánovaně. Moc jí to přeji a zároveň se přiznám že i závidím ![]()
A co vy holky, jak se cítíte?
Já si tím prošla minuly měsíc, tak vím, jak se cítíš ![]()
U mě dobrý, sílí, až moc mi přijde na to, že jsem teprve týden po, ale jsem ráda… snad se udrží nanuček, když už toho tolik vydržel…
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.