Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@medmenka dostala jsi léky? Stabilizuje se to? Já chodím normálně do práce, pracuji v kanceláři. Dva dny po Ket jsem si vzala dovolenou. Dnes ráno mě můj přítel chtěl otestovat a já vyměkla. Jednalo se o test z caru 20 iu. Jsem 10 dní po Ket a 6 dní po Ovitrelle. Neukázalo se tam takřka nic. Úplně jsem se zhroutila. Bulela jsem celý den, musela jsem se zavřít v kanclu. Na koníkovi mě holky nahlodaly, ať si koupím 10tkový test a udělám si ho zítra ráno. Jenže já v tom zoufalství jsem si ho udělala hned, jak jsem přijela z města. Ten rozdíl je obrovský a uklidnil mě…
@Perlmer
to vypadá moc dobře, to ti budu strašně moc držet palce ať krásně sílí
Dvacítkový je na 10 den fakt moc brzo, ale ten dole je jasně pozitivní.
Doktorka mi napsala nějaké léky, moc se na to netvářila že už chci jít do práce, ale musím pokud o ní nechci brzo přijít. Uvidím jak to budu zvládat, když to prostě nepůjde tak mám zase dorazit.
Já mám s tebe takovou radost, že se tady culím jak tele
![]()
@medmenka Ahooj, je to takové váhavé. 14 den po Ket mám jen 324,2 hcg, půjdu ještě v pátek. Co u vás nového?
@Perlmer on se to rozjede, hold je to lenoch, budu ti moc držet palce ať se hodnota pěkně zvýší.
U nás zatím nic nového, pořád čekáme až manžel nastoupí na operaci, já už od pondělí chodím do práce, ale dneska mi bylo zase ráno hodně špatně, tak jsem zůstala doma. Už jsem s toho fakt otrávená, v práci už šéf také na mě kouká jak na exota ale bohužel nejsem schopná to nijak ovlivnit. ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.