Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@medmenka jsem sedmý den po et, poboliva podbřišek už od druhého dne, ještě jsem neměla odvahu zkusit testovat…
@Adhelaida já bych ještě tak 2 dny vydržela netestovat, ale určitě ti budu strašně moc držet palečky a těšit se na pozitivní zprávu
![]()
Holky hlavně to nevzdávejte!!! Někdy to trvá trochu dele, než se to projeví na testu..četla jsem i 12.den… máte ty citlivější testy?
@Adhelaida @Monulek holky jeste nic nevzdavejte jeste se tam furt muze objevit treba je miminko pomalejsi a na uklidneni me se carecka objevila az 8 den a to jsem ji videla jen ja a s hodne nasvicenym svetlem a jeste jedna vec byla jsem tehotna a presne jsme vedeli jak je stare miminko a i tak melo ze zacatku 14 dni zpozdeni ted jsem v 17tt a vsechno hezky dohnalo
@Monulek @Adhelaida ještě není nic ztracené, musíte jim nechat čas na rozjezd, hlavně myslet pozitivně
![]()
@kačka121 @medmenka jojo, test byl citlivej. Nevzdávam a snažím se myslet pozitivně ![]()
Příspěvek upraven 19.08.14 v 13:24
@Adhelaida tak to je dobře, ještě vydrž a pak budeš příjemně překvapená. ![]()
Dnes 10. den, ale testovala jsem naposledy vcera. V pondeli jdu na krev…
@Monulek moc me to mrzi drzela jsem ti palce aby ti to tentokrat vyslo to uz snad neni ani mozny holka drz se ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.