Špinění 2. den po KET

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7713
7.8.14 14:28
@Adhelaida píše:
Tak včera jsem byla na opu, byla dvě vajíčka, dnes budu volat jak se vyvíjejí :) Ani mě neuspali, což bylo fajn.

Tak jedno bylo nezralé a druhé má jen náznak oplodnění, má jen jedno projádro, měly by být dvě, mám zase volat zítra, ale do té doby asi umřu, už nemám sílu čekat… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
7.8.14 14:35

@Adhelaida jsou to hrozné nervy já vím, ale věř že to bublinka zvládne ;) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
277
7.8.14 14:55

@Adhelaida OPU bez uspání? Tak to závidím :-) Já byla minulý měsíc, taky jsem trnula, aby něco zůstalo. Vím, jaké jsou to nervy. Zítra jdu před transferem na UTZ (16 DC) a modlím se, abych měla trochu sliznici (včera byla jen 6 mm, tak to moc na KET neviděl…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7713
7.8.14 15:09

@Monulek a kolik ti zůstalo? Já mám jen to jedno, tak tady bulim jako želva, nejradši bych se na všechno vykašlala a zmizela z povrchu zemského, potřebuji okamžitě nějaký zázrak :zed: Začínám chápat lidi, co neví jak dál a skončí to tady. Ne že bych to chtěla skončit, ale cítím se tak, už prostě nemůžu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7713
7.8.14 15:11

@medmenka ty máš krásnou zásobu, to je paráda!!! Závidím :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7713
7.8.14 15:12
@Monulek píše:
@Adhelaida OPU bez uspání? Tak to závidím :-) Já byla minulý měsíc, taky jsem trnula, aby něco zůstalo. Vím, jaké jsou to nervy. Zítra jdu před transferem na UTZ (16 DC) a modlím se, abych měla trochu sliznici (včera byla jen 6 mm, tak to moc na KET neviděl…)

Dej si dvě deci červeného vína, má se pít obden, je to na sliznici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
7.8.14 15:22

@Adhelaida neboj on to bobek zvládne musíš aspoň trochu věřit, pořád je šance. :hug:
Zásobu máme, ale jsou to prvojádra, blastocysty už došly. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7713
7.8.14 15:37

@medmenka přehlédla jsem mail od dr, psal ať radši počítám se zrušením transferu :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
7.8.14 15:39

@Adhelaida to mě mrzí, ale ještě to není ztracené přeci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7713
7.8.14 16:34

@medmenka no, ještě ne, ale jak to přežít do zítra a nezbláznit se :zed: Nechce se mi věřit, že by byl tento cyklus v háji, to ani nemluvím o penězích, ty za to stojí, to je jasný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
277
7.8.14 16:38

@Adhelaida Ja mam taky jen jedno. Mela jsem odebranych 25 vajicek, OHSS. Vim, jak se citis. Po 2. IVF mi taky nebylo nejlip. Sve treti IVF snasim podstatne lip. Musime verit, ze vse dobre dopadne. Na klinice jsem se ptala, co mam jeste vic udelat. Rekli mi, ze doufat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7713
7.8.14 16:46

Odebrali ti jich 25 a zůstalo jen jedno?? Nebo už jsi některé využila? Já už jsem samoplatce, tak jsem měla minimální stimulaci… Mám kolegyni, které se podařilo hned na první pokus, ach to bych si přála…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
277
7.8.14 18:40

Z 25 zbylo jen jedno. Jsem za nej velmi rada. Ty jsi nestastna, ze je jen jedno, ale kdyz se z nej narodi miminko, tak co vic si prat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7713
7.8.14 19:17
@Monulek píše:
Z 25 zbylo jen jedno. Jsem za nej velmi rada. Ty jsi nestastna, ze je jen jedno, ale kdyz se z nej narodi miminko, tak co vic si prat

Ach… Moc si přeju, aby se ti podařilo miminko teď hned! Budu na tebe moc myslet :hug: Máš pravdu, co víc si přát, dnes se tady utápím ve smutku, ale na ten je času dost, tolik všechny obdivuji, jak to zvládají, i tebe! Ach, to jedno vajíčko musí být to správné :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.8.14 21:31

Držím palce!!! Zhruba chápu ty pocity…u mě první ET nevyšel a ze 4 zbylých emryí bylo ke zmražení vhodné jen jedno…ráno v den KET, když jsme z Chomutova vyjížděli do Prahy do ISCARu, tak mi do telefonu řekli, že se embryo sice rozmrazilo, ale není úplně 100%, ale že to zkusíme a uvidíme…no a už 7 týdnů mi tu dává zabrat Richard :mrgreen: člověk musí věřit a nevzdávat to, psychika dělá hodně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.