Špinění 2. den po KET

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26.6.14 09:39

No super, tak držím pěsti, ať je vše rychle, co nejmíň bolestivé, hlavně v pořádku :-)
Jinak nás pustili domu včera ráno a zatím vše v pohodě :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3424
26.6.14 10:11

@Adhelaida ahoj ja mela taky spineni ale bez krve zkus si zavolat do CAR oni ti zvysi davky leku hlavne hodne odpocivej a bude to v poradku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7713
26.6.14 11:37

Kačko, moc děkuju za reakci, volala jsem dr, říkal ať vydržím do testu-ale to jsem jen špinila, říkal, že je to 50 na 50.Tak mu ještě řeknu o té krvi…Už na to nemám nervy, tak jsem si říkala, že tady třeba najdu nějakou podporu, protože všechny tady si tím prošly. Některé příběhy jsou s tak krásným koncem :-) a to mě docela pomáhá, jen už si také přeji ty dvě čárky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3424
26.6.14 11:49

@Adhelaida ja jsem treba mela uz sesty den po KET slabou carku skoro nebyla videt a pak silila a to jsem od toho sestyho do asi desatyho dne spinila a dopadlo to vcelku dobre ja teda musela jit 10tt na revizi ale to uz bylo z jinyho duvodu ted jsem zmovu tehotna sice nespinim ale mimi je pres tyden pozadu tak jen doufam ze to dozene a bude v poradku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7713
26.6.14 12:06

@kačka121 to si vůbec netroufám, dělat si test, měla bych až 2.7. a příznaky žádné ani necítím, tak radši ještě čekám. Gratuluji k těhotenství, je to to nejkrásnější, co může žena prožít. Já třikrát potratila a teď už jsem nevydržela a šla na ET-neúspěšné a minulý týden KET, ale strašně to utíká a už jsem samoplátce, na pojišťovnu pouze do 39 let. Myslela jsem, že se povede na první pokus… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.6.14 13:41

Já trochu špinila jen druhý den na po KETu a pak Dobrý… těhotenský test jsem dělala asi od třetího dne, abych viděla jak klesa hladina hormonů po Te injekci - už si nepamatuji název… když čárka na tehu testu zmizela a druhy den se slabá objevila, věděla jsem, že je to ok (to bylo myslím 6. Den po Ketu)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7713
26.6.14 15:48

@MiladaKrobova To je super, četla jsem některé tvé příspěvky a je skvělý, že to tak krásně dopadlo :potlesk:
Teď mi dr řekl, ať léky nevysazuju, že to sice nevypadá dobře, ale ať vydržím do testu, že všechno je možné. Třeba jo, krvácím jen trošku…
Tyhle diskuse jsou fajn, pomáhá to psychice. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.6.14 16:12

To jo no, chápu asi jak se cítíš, to čekání je hrozné…po prvním ET jsem myslela, že se zblázním, vše se mi vleklo, test jsem zkoušela myslím 8. den a byl negativní a já byla úplně na švestku, protože ve všechny holčiny psaly, že už měly alespoň slabou čárku na testu…na poprvé to tedy nevyšlo a tak byl před námi KET…zmražené jen jedno embryo a já byla plná pochybností - jestli se v pořádku rozmrazí, jestli se chytne…naštěstí to byl bojovník a dneska tu leží vedle mě v kolébce :)

Budu moc a moc držet palce, aby to vyšlo!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7713
26.6.14 16:42

@MiladaKrobova Šťastný konec, to je super. Také už nemám další zmražené, tak doufám, že to vyjde 8o Ani při prvním jsem nepochybovala, takže negativní test mě totálně vyřídil, myslela jsem, že je konec světa. Ale ty příběhy se šťastným koncem, jako je ten tvůj se moc hezky čtou :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.6.14 04:13

Určitě se taky dočkáš šťastného konce :-) budu držet pěsti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10249
27.6.14 08:31

@MiladaKrobova tak ja porad nic dneska mam TP tak se modlim at uz dneska manzel jde na vikend do prace nastesti ma denni ze ktere muze odejit tak alespon ze tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.6.14 08:55

@Semik Se tedy pěkně fintí na ten svět :-) Kdy máš ofiko termín?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10249
29.6.14 20:15

@MiladaKrobova termin byl 27.6. v noci z patka na sobotu jsme byli v porodnici bolesti po 5 minutach cca od deviti od vecera i po sprse a vane ale otevrena na dva cm monitor super tak nas poslali domu konec noci jsem stravila ve sprse bylo to peklo preslo to v osm rano od te doby kontrakce nepravidelne ale au au uz jsem uplne hotova v podoli dnes monitor taky krasny i s kontrakcema ale porad jen na dva cm navic maji stop stav plne saly i sestinedeli dneska tam porodila rano znama na prijmu a ted ona lezi na gynde a maly na sestinedeli cele odpoledne snim sedela na chotbe takze uvazuji o tom ze kdyby neco pojedu do litomeric

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
29.6.14 21:54

@Semik takhle si maličký dává na čas, tak přeji rychlí a co nejméně bolestivý porod ať už to máš za sebou a malého u sebe. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.6.14 07:39

@Semik fíha, tak to ti nezávidím… Já se taky neotvírala, až když mi píchli epidural, tak to šlo ráz na ráz… během 1,5 jsem se otevřela ze sotva 3 na 10 a malej byl na světě :-)
S tím Podolím je to tedy pěkně naprd.. možná ať raději ještě 3-4 dny vydrží, vid

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.