Špinění 2. den po KET

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2552
19.4.14 17:17

@faldi No já byla taky na hydrolaparoskopii taky jeden špatně průchozí vaječník to odstranili, ale doktorka říkala, že se to může zneprůchodnit znova.Ale u IVF nemusíš mít vaječníky vůbec ne :think: tak proč to znovu podstupovat :nevim: Taky se třeba divím, když mi mudr říkala, že se to může znovu zneprůchodnit proč mi třeba nenavrhne to udělat znovu :nevim: Já myslím, že v tom teď asi společně nepojeden, já chci KET až tak někdy Srpen, Září a ještě ani nevím jak dopadnou výsledky toho 7.5 kolik jich to zvládne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1736
19.4.14 18:52

Holka, máš v tom ňáký zmatek :lol: píšeš, že jsi měla špatně průchozí vaječník? nebyl to náhodou taky vejcovod :?: :) pač to k ivf nepotřebuješ, ale vaječníky ano :) jinak by jsi musela mít darvané vajíčka, a to asi nepotřebuješ :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10249
20.4.14 22:23

@allmeyo ahoj promiň že reaguji až teď a ano v přirozeném cyklu je úplně bez prášku takže ani prednison jsem nebrala jen jsem si píchla pregnyl myslím že cca týden před ketem ale to je různé kamarádka byla ted myslím v cube a pichala si pregnyl 3× já jen jednou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2552
22.4.14 20:25

@faldi Tak asi vejcovod :lol: no jo obojí začíná na V :mrgreen: @Semik Děkuju taky bych raději v přirozeném cyklu, když je to bez prášků, ale taky asi rozhoduje věk a teď jde jen o to jestli ty prášky v mém věku (40) nejsou nějak důležitý :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10249
23.4.14 20:53

@allmeyo tak jestli zalezi na veku fakt netusim ale musis mit prirozenou ovulaci a musi ti rust sliznice a ja musim napsat ze jsem mela predtim dva kety s praskama a nic a ted ten bez prasku vysel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2552
24.4.14 19:03

@Semik Děkuji za vysvětlení..popřemýšlím a dohodnu se s doktorkou.Mohu se ještě optat na jakém základě se u tebe rozhodlo, že ten třetí Ket bude bez prášků?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10249
24.4.14 21:33

@allmeyo sama jsem jim to navrhla a dr souhlasila koukla na me druhy den jsem pichla pregnyl a za tyden sla na ket jinak u me zadny problem neni mame problem u manzi ma malo spermijjek a jeste pomale a zmutovane pravdepodobne po mononukleoze

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2552
27.4.14 10:30

@Semik Taky mám právě v plánu se doktorky optat jestli by to u mě taky nešlo bez veškerých léků a jak vidím u tebe tak bez léků to jde ještě jednou děkuji a uvidím jak s tím u doktorky pochodím já ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
277
6.5.14 14:02

@medmenka Ahojky. A kdy jdete na KET? My už zase teď v květnu / červnu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
6.5.14 18:01

@Monulek ahoj mě to vychází na červen tak to budeme na stejno ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.5.14 19:33

Ahojky holky, tak budu moc moc držet palce! Já byla včera u dr.,Richard v pořádku, cca 1800g… ale Já mám vysoký tlak a měla jsem menší množství plodové vody, tak za 14 dní znovu na kontrolu s tou vodou a když to bude stejné, pošle mě do nemocnice… tak uvidíme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
6.5.14 19:40

@MiladaKrobova tak budu také moc držet palce ať je všechno v pořádku, ať Ríša nemusí dříve na svět. To tak hrozně rychle uteklo co?? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.5.14 19:51

Jojo, docela to uteklo :-) a ted ten květen mi uteče kort, Mám kopu práce a manžel 21. odjíždí na deset dni do Albánie… pak už červen a bude to :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10249
7.5.14 08:50

@Monulek @medmenka holky moc vam budu drzet palce :palec: :hug: hlavne piste :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10249
7.5.14 08:53

Ja byla na kontrole 28.4. Tomasek ma 1630g a vse je v poradku jen ma polohu pricnou musi se otocit jinak budu muset na cisare mala byla pricne do 37tt a pak mi dr poradil co udelat a mala se otocila tak doufam ze to zabere i tentokrat jinak ja peru a zacinam pomalu vse pripravovat musi
jeste dokoupit par drobnosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.