Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@faldi No já byla taky na hydrolaparoskopii taky jeden špatně průchozí vaječník to odstranili, ale doktorka říkala, že se to může zneprůchodnit znova.Ale u IVF nemusíš mít vaječníky vůbec ne
tak proč to znovu podstupovat
Taky se třeba divím, když mi mudr říkala, že se to může znovu zneprůchodnit proč mi třeba nenavrhne to udělat znovu
Já myslím, že v tom teď asi společně nepojeden, já chci KET až tak někdy Srpen, Září a ještě ani nevím jak dopadnou výsledky toho 7.5 kolik jich to zvládne.
Holka, máš v tom ňáký zmatek
píšeš, že jsi měla špatně průchozí vaječník? nebyl to náhodou taky vejcovod
pač to k ivf nepotřebuješ, ale vaječníky ano
jinak by jsi musela mít darvané vajíčka, a to asi nepotřebuješ ![]()
@allmeyo ahoj promiň že reaguji až teď a ano v přirozeném cyklu je úplně bez prášku takže ani prednison jsem nebrala jen jsem si píchla pregnyl myslím že cca týden před ketem ale to je různé kamarádka byla ted myslím v cube a pichala si pregnyl 3× já jen jednou
@faldi Tak asi vejcovod
no jo obojí začíná na V
@Semik Děkuju taky bych raději v přirozeném cyklu, když je to bez prášků, ale taky asi rozhoduje věk a teď jde jen o to jestli ty prášky v mém věku (40) nejsou nějak důležitý ![]()
@allmeyo tak jestli zalezi na veku fakt netusim ale musis mit prirozenou ovulaci a musi ti rust sliznice a ja musim napsat ze jsem mela predtim dva kety s praskama a nic a ted ten bez prasku vysel
@Semik Děkuji za vysvětlení..popřemýšlím a dohodnu se s doktorkou.Mohu se ještě optat na jakém základě se u tebe rozhodlo, že ten třetí Ket bude bez prášků?
@allmeyo sama jsem jim to navrhla a dr souhlasila koukla na me druhy den jsem pichla pregnyl a za tyden sla na ket jinak u me zadny problem neni mame problem u manzi ma malo spermijjek a jeste pomale a zmutovane pravdepodobne po mononukleoze
@Semik Taky mám právě v plánu se doktorky optat jestli by to u mě taky nešlo bez veškerých léků a jak vidím u tebe tak bez léků to jde ještě jednou děkuji a uvidím jak s tím u doktorky pochodím já ![]()
@medmenka Ahojky. A kdy jdete na KET? My už zase teď v květnu / červnu…
@Monulek ahoj mě to vychází na červen tak to budeme na stejno ![]()
Ahojky holky, tak budu moc moc držet palce! Já byla včera u dr.,Richard v pořádku, cca 1800g… ale Já mám vysoký tlak a měla jsem menší množství plodové vody, tak za 14 dní znovu na kontrolu s tou vodou a když to bude stejné, pošle mě do nemocnice… tak uvidíme
@MiladaKrobova tak budu také moc držet palce ať je všechno v pořádku, ať Ríša nemusí dříve na svět. To tak hrozně rychle uteklo co?? ![]()
Jojo, docela to uteklo
a ted ten květen mi uteče kort, Mám kopu práce a manžel 21. odjíždí na deset dni do Albánie… pak už červen a bude to ![]()
Ja byla na kontrole 28.4. Tomasek ma 1630g a vse je v poradku jen ma polohu pricnou musi se otocit jinak budu muset na cisare mala byla pricne do 37tt a pak mi dr poradil co udelat a mala se otocila tak doufam ze to zabere i tentokrat jinak ja peru a zacinam pomalu vse pripravovat musi
jeste dokoupit par drobnosti
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.