Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Já když jsem si píchala flexiparin tak v nemocnici jsem dostávala pigáro do paže, v lékárně mi bylo řečeno že si ho mám píchat do břicha a v CARU do svalu a je jedno kam.Tak pak si vyber ![]()
Jinak mi doma zbylo jedno celé balení flexiparinu tak kdyby jste ho některá chtěla mile ráda pošlu ![]()
Tak kontrola včera v pořádku. Srdíčko hezky tluče, ptala jsem se na pohlaví, ale nic nebylo vidět
a než jsem dr. stihla říct, že chci fotku, tak odložila ultrazvuk, takže žádnou nemám a zrovna včera bylo mimčo tak krásně vidět
na další kontrolu jdu až 17.2.
Ale kamarádka má známoho gynekologa, který má 3D utz, tak se ho zkusí zeptat, jestli by mi ho udělal a za kolik ![]()
@MiladaKrobova ahoj, to nevadí tak příště se prcek určitě vystaví a prozradí své pohlaví.
Hlavně že je všechno v pořádku a třeba se domluvíš s tím doktorem a budeš mít foto s 3D utz. ![]()
Ahoj holky jak se vám daří doufám že jste všechny v pořádku a pěkně si užíváte bez potíží těhu. ![]()
Ahojky
u mě dobrý
mimčo pěkně kope. Na utz jdu až 17.2., dr. bude kontrolovat hlavičku, ruce, nohy a tak
doufám, že se tedy konečně ukáže, co to bude
předpokládám, že toho 17. mi napíše žádanku do nemocnice na srdíčko a pak ještě na cukr. Jinak asi vše při starém
oproti prvnímu těhotenství mám břicho o dost menší bych řekla a nepřibírám, pořád vážím stejně, alespoň na té moji váze doma…nicméně to je určitě tím, že jsem konečně vysadila ty hormony a už si píchám jen fraxiparine, před otěhotněním a hned na začátku jsem přibrala 9,5 kg
takže se to asi vykompenzuje…dala jsem si závazek, že nepřibere ve finální váze víc, než při prvním těhotenství, do čehož mi chybí jenom 6 kg…už takhle vypadám jak velryba ![]()
@MiladaKrobova tak to je super, tak ať ti dopadnou dobře všechny kontroly a miminko pěkně prospívá. A co si myslíš že čekáte, holčička nebo chlapeček?
Prý jak velryba
když nenabíráš tak jedině velryba na dietě
![]()
No přijde mi, že by to mohla byt ta holčička, těhotenství je dost jiný oproti tomu, když jsem čekala kluka, tak uvidíme no…i takový ty babský řeči sedí na holku
snad se tedy konečně ukáže… no právě na přibrala předtím dost ![]()
@MiladaKrobova tak to jsem zvědavá, moc bych ti holčičku přála ![]()
Ahoj holky tak my cekame chlapecka jinak je vse v poradku maly vazi cca 400g. mam nahore 5kg u male jsem za cele tehu pribrala 6 kg tak doufam ze ted max 10 je to divne s malou jsem jen spala a jedla ted mam dost pohybu a neprejidam se no holt kazde tehu je jine pred malou jsem behem dvou let pri stimulkach pribrala 20 kg a ted jen 5 kg
@Semik tak to máte hezky do párečku, to moc gratuluji
no o pohybech ani nemluvím, malej to byl lenoch a tady to male řádí o stošest ![]()
@Semik gratuluji k chlapečkovi ![]()
@MiladaKrobova tak ještě tobě musí potvrdit holčičku a bude to super ![]()
Pěkně vám to holky vyšlo, každá budete mít páreček.
Ahojky holky… tak to bude další kluk… jsme zoufalí ze jména
vůbec nevíme
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.