Špinění 2. den po KET

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4753
16.1.14 16:59

Já když jsem si píchala flexiparin tak v nemocnici jsem dostávala pigáro do paže, v lékárně mi bylo řečeno že si ho mám píchat do břicha a v CARU do svalu a je jedno kam.Tak pak si vyber :)
Jinak mi doma zbylo jedno celé balení flexiparinu tak kdyby jste ho některá chtěla mile ráda pošlu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.1.14 10:26

Tak kontrola včera v pořádku. Srdíčko hezky tluče, ptala jsem se na pohlaví, ale nic nebylo vidět :( a než jsem dr. stihla říct, že chci fotku, tak odložila ultrazvuk, takže žádnou nemám a zrovna včera bylo mimčo tak krásně vidět :roll: na další kontrolu jdu až 17.2.
Ale kamarádka má známoho gynekologa, který má 3D utz, tak se ho zkusí zeptat, jestli by mi ho udělal a za kolik :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
21.1.14 12:37

@MiladaKrobova ahoj, to nevadí tak příště se prcek určitě vystaví a prozradí své pohlaví. ;) Hlavně že je všechno v pořádku a třeba se domluvíš s tím doktorem a budeš mít foto s 3D utz. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.1.14 10:19

@Semik a co ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
5.2.14 23:04

Ahoj holky jak se vám daří doufám že jste všechny v pořádku a pěkně si užíváte bez potíží těhu. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.2.14 10:42

Ahojky :) u mě dobrý :) mimčo pěkně kope. Na utz jdu až 17.2., dr. bude kontrolovat hlavičku, ruce, nohy a tak :-D doufám, že se tedy konečně ukáže, co to bude :) předpokládám, že toho 17. mi napíše žádanku do nemocnice na srdíčko a pak ještě na cukr. Jinak asi vše při starém :) oproti prvnímu těhotenství mám břicho o dost menší bych řekla a nepřibírám, pořád vážím stejně, alespoň na té moji váze doma…nicméně to je určitě tím, že jsem konečně vysadila ty hormony a už si píchám jen fraxiparine, před otěhotněním a hned na začátku jsem přibrala 9,5 kg :-( takže se to asi vykompenzuje…dala jsem si závazek, že nepřibere ve finální váze víc, než při prvním těhotenství, do čehož mi chybí jenom 6 kg…už takhle vypadám jak velryba :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
6.2.14 19:17

@MiladaKrobova tak to je super, tak ať ti dopadnou dobře všechny kontroly a miminko pěkně prospívá. A co si myslíš že čekáte, holčička nebo chlapeček?
Prý jak velryba :D když nenabíráš tak jedině velryba na dietě :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.2.14 00:45

No přijde mi, že by to mohla byt ta holčička, těhotenství je dost jiný oproti tomu, když jsem čekala kluka, tak uvidíme no…i takový ty babský řeči sedí na holku :-) snad se tedy konečně ukáže… no právě na přibrala předtím dost :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
7.2.14 12:02

@MiladaKrobova tak to jsem zvědavá, moc bych ti holčičku přála ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.2.14 12:04

No taky si ji přejeme moc moc moc :-D snad se poštěstí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10249
7.2.14 14:53

Ahoj holky tak my cekame chlapecka jinak je vse v poradku maly vazi cca 400g. mam nahore 5kg u male jsem za cele tehu pribrala 6 kg tak doufam ze ted max 10 je to divne s malou jsem jen spala a jedla ted mam dost pohybu a neprejidam se no holt kazde tehu je jine pred malou jsem behem dvou let pri stimulkach pribrala 20 kg a ted jen 5 kg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10249
7.2.14 14:54

@MiladaKrobova mooooc drzim palce na holcicku :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.2.14 16:24

@Semik tak to máte hezky do párečku, to moc gratuluji :-) no o pohybech ani nemluvím, malej to byl lenoch a tady to male řádí o stošest :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
7.2.14 16:38

@Semik gratuluji k chlapečkovi :palec:
@MiladaKrobova tak ještě tobě musí potvrdit holčičku a bude to super ;)
Pěkně vám to holky vyšlo, každá budete mít páreček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.2.14 18:47

Ahojky holky… tak to bude další kluk… jsme zoufalí ze jména :-D vůbec nevíme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.